Recensie | Onyx (Lux, #2), Jennifer L. Armentrout

Recensie | Onyx (Lux, #2), Jennifer L. Armentrout

Katy valt tegen beter weten in steeds meer voor Daemon, terwijl het juist van het grootste belang is dat niemand weet dat zij met elkaar verbonden zijn. Dat zou namelijk haar dood worden. En die van Daemon net zo goed, trouwens. Ze moet tegen hem liegen om bij hem uit de buurt te blijven, hoe zwaar haar dat ook valt.

five-stars
Onyx geschreven door: Jennifer L. Armentrout
Bladzijden: 432
Serie: Lux, #2, #2
Meer van deze auteur: Bitterzoet (The Dark Elements, #0.5), Witheet (The Dark Elements, #1), Wacht op mij (Wait for you #1), Ga voor mij , Blijf bij mij
Uitgeverij: Zomer & Keuning | 10 July 2018
Genre: Paranormal, New Adult, Romance, Young Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Kijk eens eventjes hoe fantastisch onze linker Nederlandse cover is ♥ alle boeken krijgen zo’n magisch uiterlijk wat perfect past bij deze serie!!! Ik ben super blij met hoe mooi ze worden!

Het origineel met krielkip Daemon en fotomodel Katy vond ik echt duizend keer niks! De houdingen kloppen totaal niet, Katy is een introverte boekblogger maar ziet er hier uit als seks godin en Daemon is juist de seks god en ziet er uit als verlegen jochie!!!

 

Toen ik begin dit jaar Obsidian las baalde ik zo dat de serie niet vertaald was! Maar nu was daar eindelijk de vertaalde serie! Nu ik Onyx heb gelezen, het tweede boek in de Lux-serie, weet ik eerlijk gezegd niet goed wat ik moet schrijven! Het is gewoon echt een heerlijke serie! Maar een recensie die alleen maar zegt: “Dit boek is goed, koop het!!!” is misschien niet zo overtuigend?

Zoals sommigen van jullie al weten ben ik fan van Jennifer en Daemon 😉

Jennifer schrijft altijd boeken vol actie, plot twists en heerlijke romances! Onyx is precies dat!

Onyx begint waar Obsidian eindigde, Daemon en Katy hebben een soort verbinding tussen hen doordat Daemon een Luxen is. En Daemon is vastbesloten om Katy als meer dan buurmeisje of gewone vriendin te hebben.

Katy gelooft hier alleen niks van! Ze denkt dat dit allemaal komt doordat Daemon haar geheeld heeft. Dan verschijnt er een nieuwe jongen genaamd Blake op school. Waar Katy hem vertrouwt en hem wel leuk vind raakt Daemon hiervan nogal van slag, op zijn zachts gezegd!

Daemon… Hij is officieel mijn bookish boyfriend! Ik ben in dit deel zoveel meer van hem gaan houden. Terwijl hij in Obsidian als een eigenwijze asshole overkwam is in Onyx zijn persoonlijkheid verder uitgeschreven. Hij is nog steeds de arrogante Daemon maar nu zie je ook een beschermende, zorgzame en jaloerse kant.

Onyx is niet alleen verslavend en verleidelijk maar heeft ook zoveel meer actie dan Obsidian! Ik kon dit boek niet neerleggen! Mijn mond viel op de laatste bladzijden echt even open! Wat een cliffhanger!!!!!! En nu moet ik wachten tot Opal vertaald verschijnt…… eind september!!!! HOE DAN!?!?!?!?

Ik denk dat je het inmiddels wel weet, maar ik zou ALLES van Jennifer lezen. Als ik je nog niet heb overtuigd om een ​​Jennifer Armentrout boek te halen doe ik echt iets verkeerd!!!

Hou je van boeken met veel actie, koop deze serie!

Als je van Aliens houdt die er niet uitzien als E.T. maar als je grootste crush ever, KOOP DEZE SERIE!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Opal komt echt vlak voor mijn verjaardag uit, en ik heb hem al vooruit besteld. Want ik kan echt niet wachten tot ik mijn verjaardag vier. De cliffhanger is echt niet gezond!

  2. De vrouwelijke model op de cover ziet er ook totaal niet uit als iemand die nog naar het Middelbaar gaat. Ik zou echt iets helemaal anders verwachten op basis van die cover.