Recensie | Op het spel, Cora Carmack

Recensie | Op het spel, Cora Carmack

Dallas Cole heeft een hekel aan football. Haar vader is footballtrainer dus haar hele leven staat in het teken van de sport. Ze is blij als ze kan gaan studeren en even van de sport verlost zal zijn. Dan vertelt haar vader dat hij een nieuwe baan heeft: als trainer van het team van de universiteit waar zij aan gaat studeren. Dallas baalt als een stekker en probeert haar vader en zijn team zoveel mogelijk te vermijden. Op een feestje ontmoet ze Carson. De vonk slaat gelijk over. Dallas weet echter niet dat Carson in het footballteam zit. En Carson weet niet dat hij verliefd aan het worden is op de dochter van zijn strenge coach…

three-stars
Op het Spel (Rusk University, #1) geschreven door: Cora Carmack
Bladzijden: 304
Serie: Rusk University #1
Meer van deze auteur: Spelbreker (Rusk University, #2), Spelregels (Rusk University, #3)
Uitgeverij: Uitgeverij Q | 6 December 2016
Genre: New Adult, Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Wie is deze enge oude vent op de cover en wat heeft hij met Carson gedaan?

Je begrijpt dat ik dus niet weg ben van deze cover en dat maakt wederom mijn punt duidelijk!

Echte mensen op covers horen thuis in de tijd van moeders die stiekem streekromannetjes las met Fabio op de cover! Iedereen die in het nu leeft maakt namelijk zelf een voorstelling (dreamcast) in zijn hoofd en de cover modellen kloppen haast nooit met de omschrijvingen in de boeken en kunnen al nooit onze fantasie overtreffen.

Ik, dommerik die ik ben, las dus eerst het tweede deel! Op zich kun je dit prima los van elkaar lezen maar in dit deel is Silas een beetje een ‘slechte’ jongen terwijl ik natuurlijk na Spelbreker gewoon weg ben van hem 🙂

Carson is voor mij absoluut weer een crush en ik ben weg van zijn hardwerkende, lieve mentaliteit. Maar het verhaal van Dallas viel me iets zwaarder. Ik vond haar eigenlijk vrij kinderachtig reageren op alles en kreeg niet echt een klik met haar. Want al is haar moeder niet op het toneel, die heeft haar en haar vader verlaten, haar vader is wel een goede kerel. Wat streng en over beschermend, misschien een beetje te veel bezig met zijn werk, maar wel een goede vader. Tot zover eigenlijk geen problematiek!

Maar Dallas wil graag dansen en dat vind haar vader wat minder. Hij heeft liever dat ze op de universiteit blijft waar hij werkt en gewoon een normale opleiding volgt die zorgt voor een goede baan. Je zou zeggen dat ze als 18 jarige gewoon een gesprek zou kunnen aangaan en anders haar eigen leven zou kunnen leiden.

Normaal zitten er in new adult boeken wat grotere problemen dan in dit boek en daardoor voelde dit een beetje meer als een ya? De personages zijn dan wel volwassen maar ze gedragen zich beiden erg jong. Ook de seks is vrijwel afwezig in dit boek want hoewel ze geen maagd is gedraagt ze zich wel zo en denkt haar vriendin ook dat ze het nog is.

Op het spel is gewoon een leuk boek. Ik vond de personages en de setting leuk om over te lezen, maar had wat meer problemen en steamy momenten verwacht!

Als je op zoek bent naar een leuke en lieve romantische leeservaring moet je zeker deze serie van Cora Carmack lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.