Recensie | Op slag verliefd (The Brentwood Boys #1 ), Meghan Quinn

Recensie | Op slag verliefd (The Brentwood Boys #1 ), Meghan Quinn

Knox Gentry is een van de populairste baseballspelers van het universiteitsteam. Wanneer hij Emory Ealson ontmoet is hij gelijk helemaal weg van haar. Ze is mooi, slim en ontzettend grappig. Maar Emory houdt hem op afstand. Haar vorige vriendje heeft haar heel diep gekwetst, en ze zit niet te wachten op een nieuwe relatie. Ze wil liever gewoon vrienden zijn met Knox, al verklaren haar vriendinnen haar voor gek. Zal het Knox lukken om haar ervan te overtuigen dat ze perfect bij elkaar passen?

four-half-stars
Op slag verliefd geschreven door: Meghan Quinn
Bladzijden: 352
Serie: The Brentwood Boys #1
Meer van deze auteur: Van slag , Sla je slag
Uitgeverij: Uitgeverij Volt | 20 June 2020
Genre: New Adult, Romance
Vertaald door: Jeannet Dekker
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Wat vind ik van de cover

Helaas was ik niet op slag verliefd bij het zien van deze cover! Voor mij past die dikke donkere baard helemaal niet bij Knox zijn omschrijving in het boek, donkerblond met lichte stoppels, en dat is nu juist mijn issue wanneer uitgeverijen echte cover modellen gebruiken. Op de een of andere manier voelen de personages ook een stuk jonger dan de covermodellen. Snel over naar de inhoud!

Wat vind ik van het verhaal

Meghan Quinn is een nieuwe auteur voor mij en dus was ik heel erg benieuwd of deze sports-romance een dertien in een dozijn verhaal zou gaan worden of echt iets nieuws met zich mee bracht!

Laat ik beginnen met te zeggen dat het inderdaad weer een verhaal is zoals we er al zovele lazen!

Meisje heeft iets vervelends mee gemaakt, de sportieve man die een player lijkt qua looks blijkt een schatje eersteklas en natuurlijk word het naarmate het boek verloopt van tijd tot tijd erg steamy!

In dit verhaal voegen we dan een extra element toe, The Locker Room, zoals het origineel ook heet is een leuke toevoeging aan dit verhaal net als het tijdverloop in het verhaal!

Maar dat het inderdaad weer een beetje een dertien in een dozijn verhaal is neemt niet weg dat ik er zo ontzettend van genoten heb! Vanaf de eerste paar bladzijden ben ik weg van de humor van deze nieuwe auteur en verliefd op haar mannelijk hoofdpersonage!

En dat is het belangrijkste bij verhalen zoals deze!

Niet zozeer de originaliteit maar dat het verhaal en de personages je pakken! De omgeving en bij personages je bevallen en je door blijft lezen omdat je dat happy end wilt lezen!

En natuurlijk schromen we ook alle smeulende scenes niet. Voor mij moeten in een boek als deze toch echt scenes zitten waarvan je het net een tikkeltje, of veel tikkeltjes, warmer krijgt. Meghan Quinn is er zeker in geslaagd om de temperatuur te laten stijgen op de eerste echt koude dagen van dit jaar!

En daarom is dit boek voor mij een succes en kijk ik smachtend uit naar ‘Van slag‘ dat in januari zal verschijnen!

Conclusie

Op zoek naar iets dat je deze koude dagen kan verwarmen? Dan wil je ‘Op slag verliefd’ zeker op je wensenlijstje plaatsen!

‘Op slag verliefd’ ook lezen

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.