Recensie | Opal (Lux #3), Jennifer L. Armentrout

Recensie | Opal (Lux #3), Jennifer L. Armentrout

'Opal' is het derde deel in de Lux-serie van Jennifer L. Armentrout. Zelfs nu Katy en Daemon eindelijk helemaal voor hun liefde gaan, kunnen ze niet vrijuit gaan daten. Er komen allerlei andere obstakels op hun pad. Vrienden blijken ineens vijanden, en hoewel ze ook hulp krijgen uit onverwachte hoek, zijn ze hun leven verre van zeker. Maar ze houden stand. Ze moeten wel. Met 'Opal' zit je midden in het verhaal van Jennifer L. Armentrouts verslavende Lux-serie, de hotste fantasyserie van het moment.

five-stars
Opal (Lux, #3) geschreven door: Jennifer L. Armentrout
Bladzijden: 464
Serie: Lux #3
Meer van deze auteur: Bitterzoet (The Dark Elements, #0.5), Witheet (The Dark Elements, #1), Wacht op mij (Wait for you #1), Ga voor mij , Blijf bij mij
Uitgeverij: Zomer & Keuning | 25 September 2018
Genre: Young Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Pas op! Deze recensie moet je niet lezen als je Obsidian en Onyx nog niet hebt gelezen!

Ik ben zo blij met de Nederlandse covers ♥ de orginele covers vind ik echt afgrijselijk met die echte personen die totaal niet lijken op hoe de hoofdpersonen worden omschreven! Ik ben super blij met deze beauty’s in mijn kast!

Dit boek is minder intens in het begin dan verwacht! En dan bedoel ik ook echt alleen in het begin…

Zoals je hebt gelezen in Onyx is Dawson terug!!! En niet alleen is hij terug hij is ook vastbesloten om terug te gaan naar het MvD om Beth te bevrijden! Katy en Daemon beseffen dat ze hem niet kunnen stoppen.  Daemon is niet blij met dit idee maar hij weet dat hij precies hetzelfde zou doen om Katy terug te krijgen.

Kan ik gewoon even weg swooshen voor de Black mannen…. Ware liefde laat zich door niks tegenhouden in de Lux serie!

Het grootste deel van Opal gaat dus over de plannen en voorbereiding om Beth te bevrijden. En wat was ik bang dat dit zou gaan falen! Nadat ik in Onyx had gelezen hoe Katy tijdelijk gevangen was genomen en de gevolgen daarvan…. horror!

Ze kunnen niemand vertrouwen en je zit continue in spanning tussen hoog opgelopen emoties!

Tussen Katy en Dee is alles veranderd na de gebeurtenissen in Onyx en ik hoopte dat ze toch weer als vriendinnen door konden. Helaas staat verdriet hun vriendschap een groot stuk in de weg.

En buiten de moeilijkheden tussen die twee tergen een paar andere personages ook nogal het geduld van ons favo duo!

Hoewel ik in dit deel af en toe met mijn ogen gerold heb om sommige beslissingen van Katy heb ik echt weer genoten van Daemon… #oopsdidIsaythatoutloud?

“Hij zoent alsof hij sterft van de dorst en ik water ben.” – Katy, blz 154

Ik kan er niks aan doen maar hij is gewoon geweldig! Als er Daemon Blacks uitgedeeld zouden worden zou ik mezelf vooraan de rij vechten!

Opal ging grotendeels over het trainen en voorbereiden en dat waren wel mijn minst favoriete stukjes. Daarbuiten zaten er gelukkig ook nog veel actie, en ook nog wat romantische momenten in. Ondanks wat minder favo stukjes absoluut nog zijn vijf sterren waard door alle gebeurtenissen!

Al helemaal dat einde!!!!

Opal eindigde met een ongelofelijke cliffhanger en liet me ademloos achter! Ik prijs Jennifer als ‘Cliffhanger Queen’ maar vervloek haar ook! Ik heb Origin nodig zodat ik weer kan ademhalen!

Geloof me als ik zeg dat je deze serie niet mag missen!

[bol_product_links block_id=”bol_5be0126e76f15_selected-products” products=”9200000091494135,9200000091493939,9200000095471429,9200000095471313″ name=”lux” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment