Recensie | Origin (Lux, #4), Jennifer L. Armentrout

Recensie | Origin (Lux, #4), Jennifer L. Armentrout

Origin' is het vierde deel in Jennifer L. Armentrouts Lux-serie, waarin Daemon en Katy van elkaar gescheiden zijn geraakt omdat Katy gevangen is genomen. Daemon zet alles op alles om haar terug te vinden - hij zou zelfs zijn eigen soort verraden. Ondertussen doet Katy, omringd door de vijand, wat ze maar kan om te overleven. Ze is doodsbang, maar wat kan ze doen? Nu de Lux-serie de ontknoping nadert, wordt het verhaal alleen maar spannender. Jennifer L. Armentrout heeft met 'Origin' een pageturner vanjewelste geschreven.

five-stars
Origin geschreven door: Jennifer L. Armentrout
Bladzijden: 448
Serie: Lux #4
Meer van deze auteur: Bitterzoet (The Dark Elements, #0.5), Witheet (The Dark Elements, #1), Wacht op mij (Wait for you #1), Ga voor mij , Blijf bij mij
Uitgeverij: Zomer & Keuning | 27 November 2018
Genre: Young Adult, New Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Pas op! Spoilers als je de vorige boeken in de Lux-serie niet hebt gelezen!

Ik ben zo blij met de Nederlandse covers ♥ de originele covers vind ik echt afgrijselijk met die echte personen die totaal niet lijken op hoe de hoofdpersonen worden omschreven! Ik ben super blij met deze beauty’s in mijn kast!

Opal eindigde met een ongelofelijke cliffhanger en liet me ademloos achter! Ik prijs Jennifer als ‘Cliffhanger Queen’ maar vervloek haar ook! Ik heb Origin nodig zodat ik weer kan ademhalen!

Dat is wat ik schreef na het dichtslaan van Opal.

Origin begon vanaf de allereerste bladzijde weer verslavend! Met een heel groot pluspunt! In Origin lees je namelijk vanuit wisselende pov’s. En wie wil er nu niet lezen vanuit Daemon? Serieus vanuit zijn pov lezen is echt geweldig!! Ik ben gewoon nog verliefder!

Zoals je weet werd Katy gevangen genomen toen ze inbraken bij Mount Weather om Beth te bevrijden uit de handen van Daedalus.

Dit boek begint meteen daarna. Katy wordt wakker en komt er achter dat ze niet meer in Mount Weather zit. Daedalus heeft haar overgebracht naar Nevada….Juist, Area 51!

Terwijl Daedalus haar er van probeert te overtuigen dat ze het niet verkeerd bedoelen lezen we tussendoor vanuit Daemons pov. Hij is door de Luxen meegenomen naar een gemeenschap. Daar hopen ze hem gevangen te houden tot ze hebben bedacht hoe ze Katy kunnen redden.

“Er waren eenendertig uur, tweeënveertig minuten en twintig seconden waren verstreken sinds de deuren zich hadden gesloten en me hadden afgescheiden van Kat. Eenendertig uur, tweeënveertig minuten en tien seconden sinds ik haar voor het laatst had gezien. Eenendertig uur en eenenveertig minuten was Kat nu in handen van Daedalus.” – Daemon Black

Daemon is het op zijn zachts gezegd niet eens met hun plannen! Zoals verwacht wil hij direct achter Katy aan. Al is niemand het met hem eens en is het levensgevaarlijk!

“Dachten jullie soms dat jullie me konden tegenhouden? Ik brand de hele wereld plat om haar te redden.” – Daemon Black

Vanaf dat punt ben ik al weer helemaal verliefd op dit boek en dat is pas het hele begin. Vanaf hier word je door Jennifer meegenomen in een verhaal vol verraad, martelingen en jaloersmakende liefde.

Een van de redenen waarom ik zo weg ben van deze serie is dat naast de spanning in de verhaallijn ook de liefde gewoon betoverend is!

En in Origins brengt Jennifer nog een heel nieuw stukje naar boven! Ik kan niet te veel zeggen maar laten we zeggen dat de titel van dit boek weer een betekenis heeft en dat ik daar echt mindblown door was!

Voor mij was dit boek tot nu toe de beste! Je zult hem niet neer kunnen leggen! Ik ben gewoon een beetje geobsedeerd door deze serie! Verslaafd aan Daemon en Katy!!!

Nog even wachten tot Opposition uitkomt en dan zal deze serie daarmee eindigen! Ben ik daar klaar voor? Nee!

Ik ben heel benieuwd of het laatste deel van de Lux-serie alles zal bevatten waardoor deze serie op mijn voetstuk van favo series blijft staan!

[bol_product_links block_id=”bol_5c2f6b2c68f52_selected-products” products=”9200000091494135,9200000091493939,9200000095471429,9200000095471313,9200000102508184″ name=”lux” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”800″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.