Recensie | Overmeesterd (The Enforcers #1), Maya Banks

Hij neemt wat hij wil, zonder wroeging of schuldgevoel. Ze stond daar in zijn club, als een schitterend, puur juweel. Onaangeroerd, onbezoedeld, nog onschuldig. Hij wenkte haar naar zijn privévertrekken, voelde haar spanning maar ook haar begeerte. Ze zou niet vertrekken voordat hij haar bezat; ze zou zich aan hem onderwerpen.

Zij is er niet zeker van dat zij hem kan geven wat hij nodig heeft. Haar verstand zei haar weg te rennen, maar haar hart smeekte haar te blijven. Ze wist niet of ze zich ooit volledig kon onderwerpen, maar diep vanbinnen wist ze dat ze het wilde proberen. En ze wist dat als ze zich door deze man zou laten domineren, ze nooit meer terug zou kunnen...

two-stars
Overmeesterd (Deel 1 van de Hartstocht-triologie) geschreven door: Maya Banks
Bladzijden: 316
Uitgeverij: Meulenhoff Boekerij | juli 2017
Genre: Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Overmeesterd | De coverovermeesterd

Ja, hier word ik dus wild van! Ik vind het echt geweldig de Nederlandse covers! Ik wil het hele dierenrijk in mijn kast hebben staan!
(onderin deze recensie zul je begrijpen wat ik daarmee bedoel!)

Overmeesterd | De binnenkant

In het derde hoofdstuk zorgt het boek voor een beetje verwarring omdat het opeens van povs wisselde midden op een pagina en dat blijft ook gedurende het boek rouleren tussen alle verschillende personages.

Even wennen dus!

Dan de seksuele uitspattingen in dit boek. Ik lees graag boeken als deze en ben geheel niet preuts aangelegd. Maar het is wel je reinste man verheerlijking in dit verhaal.Het is gewoon teveel “Oh wat moet ik doen het voelt of ik uit elkaar val, je bent zo geweldig, fantastisch en Oh buurman wat is ie groot…

Ook de andere kant word op een bepaald moment een beetje vervelend want de grijze muis weet niet hoe mooi ze is maar alle mannen willen haar. Dit maakt het ietwat onrealistisch, en ja ik snap het het is fictie maar dan nog mag er wel logica in zitten!

Ik ben daar altijd een tikkeltje allergisch voor. Wanneer ik daardoor mijn fantasie vermogen een beetje verlies gaan me dan ook dingen opvallen als:

Het deftige weelderige leer waar ze op zat vibreerde erotisch over haar gezwollen, kloppende clitoris terwijl de auto door Brooklyn reed.

Hoe zit zij in vredesnaam in de auto dat het vibrerende leer haar clitoris raakt?

Ook snap ik het hele rijke man die domineert en voor je wil zorgen verhaal wel, ook de damsel in distress acties kan ik nog steeds waarderen… maar in deze zaak snap ik het niet.

Het gaat te snel, ze leren elkaar niet kennen… Het is te groots? Alles wat hij doet?

Ik wil niet spoilen dus even in blur!

Goed we weten dat dominante rijke Alpha mannetjes graag alles betalen, maar hij ziet haar 1x, likt haar en zet meteen miljoenen op bankrekeningen op haar naam? Was het vloeibaar goud wat uit haar fluwelige wanden stroomt of zo? En ja… zo staat het er! Fluwelige wanden dames en heren, met goudkleurige krullen… ik hoop dat ze het tapijtje goed had gereinigd…Het is echt niet een korreltje zout wat je erbij moet gooien maar bijna een pak! Dat is overigens niet het ergst want ook dit passeert de revue: “Ze voelde zijn sperma in haar en hoe ze van binnenuit verwarmd werd.” Nu vraag ik je, kan jij dat serieus lezen?

Ook vind ik dominantie 1 ding, er zijn heel veel mensen die dit onderwerp absoluut niet kunnen handelen, maar Drake is weer een heel ander verhaal….

Ik heb meerdere bladzijden genoteerd waarbij mijn enige commentaar was: “ARE YOU KIDDING ME?!?!?

Ook voelt Eveline zich meteen veilig bij Drake, terwijl ze hem dus niet kent en op sommige stukken enorm (1 seconde) twijfelt aan of ze wel het juiste doet!

En sorry jongens, weer een spoiler voor diegene die het al wel lazen:

Eveline is dus net gedumpt door haar vriend nadat hij haar eindelijk had ontmaagd, dan kan ze meteen alle seks met Drake aan. Prima, kan ik inkomen. Maar dan op het einde (tijdsbestek van pak ‘m beet maximaal 2 weken?) lees ik: “Ik wil alleen doen wat jij fijn vindt, Drake. Ik wil je gelukkig maken. En als het je gelukkig maakt mij aan een andere man te geven en toe te kijken wil ik het uiteraard doen.” SORRY MENSEN….. ik ging echt half dood toen ik dit las! Van praktisch maagd naar seks met vreemde terwijl de ietwat minder vreemde toekijkt…..

Overmeesterd | Conclusie

Overmeesterd is choquerend, dit eerste deel heeft me nog niet kunnen overtuigen maar ik kijk uit naar de rest!

Al met al vond ik het too much! Het oh zo onschuldige meisje dat van het ene op het andere moment een heel ander leven instapt is te onrealistisch. Had dit wat meer uitgespreid geweest over een wat groter tijdsbestek had het wellicht wat beter aangevoeld.

Voor nu voelt het teveel Mr. Grey en ook de cliffhanger kan ik bijna zien als de lift scene in Fifty Shades… Alleen dan wel 10.000 keer zo choquerend.

Ook al vond ik dit eerste deel niet geweldig ben ik toch, op een vreemde manier, heel erg benieuwd naar het tweede deel! Mede door het einde dan wel. Ik hoop dat dat veel goed gaat maken voor me! Bij Fifty Shades was ik ook niet meteen verkocht en de covers van deze serie vind ik veel mooier dus ik hou goede hoop!

[bol_product_links block_id=”bol_59ba6351c5549_selected-products” products=”9200000076050482,9200000076461545,9200000076050528″ name=”Maya Banks” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments