Recensie | Phobos³ (Phobos #3), Victor Dixen

Recensie | Phobos³ (Phobos #3), Victor Dixen

Einde van het Genesiskanaal...
Een maand…
Een dag…
Een uur…

Ze zijn bereid te liegen om te overleven.
De twaalf schipbreukelingen op Mars werken mee aan het in stand houden van een gruwelijke leugen. De kijkers van het programma hebben geen idee in hoeveel gevaar ze zich bevinden.
Léonor is bereid haar leven te geven om de wereld te redden.
Het gevaar komt echter van alle kanten.
Het is tijd voor de waarheid.

four-half-stars
Phobos³ (Phobos, #3) geschreven door: Victor Dixen
Bladzijden: 515
Serie: Phobos #3
Meer van deze auteur: Phobos, Phobos², Phobos⁴
Uitgeverij: Uitgeverij Q | november 2017
Genre: Young Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Hoe gaaf zijn deze covers! Ze matchen perfect bij elkaar en ik vind het zo tof dat de vervolgdelen worden aangegeven door kwadraten! Echt absolute coverbuys!

Victor Dixen is goed in het schrijven van enorme cliffhangers, in mijn recensie van deel twee noem ik hem ook de Cliffhanger koning van de ruimte!  Als je mijn eerdere recensies las dan weet je dat ik wel fan ben van deze geweldige ruimtereis naar Mars!

Na het uitlezen van deel 2 was ik echt onwijs nieuwsgierig naar het laatste deel, ik was zo benieuwd hoe Victor het einde zou uitschrijven en welke van de verschillende scenario’s in mijn hoofd zouden uitkomen!

Toen ik het boek binnen kreeg was ik ook meteen heel enthousiast! 515 bladzijdes dik ruimteplezier!

Meteen bij het openslaan van het boek ben ik terug waar we waren gebleven! Weer terug bij de pioniers! En terug op Mars waar elk moment alles mis kan gaan door 1 druk op de rode knop van de afgrijselijke Serena!

In dit derde deel waar je denkt van alle geheimen op de hoogte te zijn word je gewoon weer overrompeld door nieuwe onthullingen! Tussen alle geheimen en leugens door zit dit boek echt gevuld met actie en plottwists. Sommige plottwists weten me op het einde naar lucht doen happen!

Tot op het einde van het boek weet je gewoon niet wat er gaat gebeuren! Het blijft geheel onvoorspelbaar en daardoor kun je niet meer stoppen met lezen!

De Cliffhanger ruimtekoning heeft me weer weten betoveren! Ik zweef in de ruimte en wil meer!

Bij Phobos wil je gewoon niet dat het eindigt! Je blijft meer willen en wat was ik blij toen ik na het lezen op de Instagram van Victor een deel 4 zag met 656 bladzijden! Als dit de finale was geweest was het niet geheel bevredigend geweest ben ik bang! Ikzelf ben geen fan van open eindes, ik heb echt een afsluiter nodig! Maar gelukkig komt er dus een deel 4 en de synopsis daarvan klinkt zo goed!!! Ik kan niet wachten tot dat deel vertaald is!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment