Recensie | Phobos, Victor Dixen

Zes meisjes, Zes jongens,Zes minuten om elkaar te leren kennen, De eeuwigheid om van elkaar te houden.
Ze dromen ervan geschiedenis te schrijven...Zes jongens en zes meisjes bevinden zich in een ruimteschip op weg naar Mars. Overal aan boord hangen camera’s, elke stap die ze zetten wordt gefilmd. De reis is namelijk ook een datingshow, die wereldwijd wordt uitgezonden: project Genesis. Het is de bedoeling dat ze allemaal hun grote liefde vinden, zodat ze op Mars de eerste menselijke kolonie in de ruimte kunnen beginnen.
Zij droomt ervan verliefd te worden...Léonor is een van de uitverkorenen. Ze is een wees en kan niet wachten haar eenzame leven achter te laten. Als haar droom een nachtmerrie wordt, is er alleen geen weg meer terug.

four-stars
Phobos geschreven door: Victor Dixen
Bladzijden: 400
Serie: Phobos #1
Meer van deze auteur: Phobos², Phobos³ (Phobos, #3), Phobos⁴
Uitgeverij: Uitgeverij Q | Augustus 2016
Voeg toe op: Goodreads

Phobos

Phobos | De cover

Hoewel ik iets tegen gezichten op covers heb trekt deze cover toch mijn oog door dat ze zweeft! Toch zou ik dit boek door enkel de cover te zien misschien overslaan. Waarschijnlijk zou ik denken dat het over de ruimte alleen gaat. Ik had wellicht iets over de datingshow op de voorkant geplaatst!

Phobos | De binnenkant

Toen ik de flaptekst van dit boek las voegde ik hem meteen toe aan mij wensenlijst! Een datingshow in de ruimte, dat was nieuw! Ik vond het een geweldig idee en ik was dan ook erg benieuwd naar dit verhaal!

In dit eerste deel ontmoeten we Léonor, een 18 jarig Frans meisje dat besloten heeft om op een extreem avontuur phoboste gaan. Een datingshow in de ruimte! Léonor is een meisje met een geheim! Maar niet alleen zij heeft wat te verbergen, alle deelnemers hebben hun sterke en zwakke punten. En hun eigen geheimen!

De 12 deelnemers beginnen aan hun grootste uitdaging ooit, verliefd worden in de ruimte en leven creëren op Mars!Ik zal niet te veel uit te breiden omdat ik het verhaal niet voor je wil niet bederven, Victor is er in geslaagd om een verhaal te schrijven waarbij je alles kunt visualiseren. Het was zeer goed geschreven. Vanuit Léonor en vanuit Serena lees je hoe een datingshow in de ruimte gepaard gaat met allerlei intriges en geheimen.

Het einde laat me achter met een zware cliffhanger dus ik kijk er ontzettend naar uit wat er gaat gebeuren in het tweede deel!

Waarom geen vijf sterren? Omdat ik het geheim van Leonor en haar gedrag daarom heen soms ietwat too much vond?

Geen fan van sci-fi? Dat is dit ook echt niet! Het is gewoon een contemporary, naar de maan reizen deden we immers ook al in 1969!

Van mij mogen de resterende delen snel vertaald worden! Ja dat lees je goed, resterende! Victor schreef drie delen!

 

Bewaren

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments