Recensie | Polderglamour, Daan Boom en Stijn van Vliet

Recensie | Polderglamour, Daan Boom en Stijn van Vliet

De net iets te lange stilte werd doorbroken door een ferme vuistslag op tafel. Hij keek mij doordringend aan en zei: "Ik heb een heel goed gevoel bij jou, weet je dat? Jij en ik gaan mooie dingen doen.'

Al van jongs af aan droomt Tjibbe Wammes van een roemrijke zangcarrière. Als hij op een dag een telefoontje krijgt van de befaamde manager Jerry Armspek staat zijn wereld op zijn kop en verandert zijn leven volkomen. Hij komt terecht in de wereld van de Showbizz. Met alle gevolgen van dien.

three-stars
Polderglamour geschreven door: Daan Boom, Stijn van Vliet
Bladzijden: 128
Uitgeverij: Boekerij | oktober 2017
Genre: Romance
Uitgave: Hardcover
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Daan Boom (1989) en Stijn van Vliet (1991) zijn o.a. bekend als presentatoren van het populaire programma Streetlab. In dit programma voeren de jongens met veel humor en creativiteit semiwetenschappelijke experimenten uit, wat vaak tot hilarische taferelen leidt. Voor Polderglamour interviewden zij schrijvers zoals Bart Chabot en Daan Heerma van Voss voor tips en tricks. Ze gingen een ultiem avontuur aan: ze wilden een roman schrijven binnen achtenveertig uur!hot mess

Ik zag dit boek voor het eerst op een boekpresentatie van Astrid Harrewijn. De dustjacket sprak mij toen ontzettend aan zonder te weten waar dit boek over ging.

Toen ik van de uitgeverij een persbericht kreeg was ik natuurlijk wel erg benieuwd geworden en mailde ik enthousiast terug.

Niet veel later viel dit boekje op mijn mat en ik moet zeggen dat ik gecharmeerd ben van zijn uiterlijk!

Het formaat vind ik heerlijk, en toen ik de dustjacket verwijderde was ik meteen verliefd op het uiterlijk van dit boek!

Prachtige gouden letters op een zwarte stoffen omslag ♥ boekenliefde!

Ik las dit boekje in één ruk uit en moet zeggen dat de heren toch leuk kunnen schrijven! Ook ben ik benieuwd welke personen hun inspiratie vormden!

Ondanks de overdreven namen in dit boek en het over the top verhaal is het uiteindelijk toch heel vermakelijk! Erg knap dat de heren in 48 uur iets hebben geschreven waarbij ik me na het lezen afvraag hoe het nu verder zou zijn gegaan met Tjibbe en of zijn speciale gast nog ten tonele kwam!

Heren, weer terug naar het historische kamertje met een sixpack Redbull?

[bol_product_links block_id=”bol_59f33e3f12fcc_selected-products” products=”9200000083415923″ name=”polderglamour” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.