Recensie | Preppy 1: Hij zal je verraden (King #5), T.M. Frazier

Recensie | Preppy 1: Hij zal je verraden (King #5), T.M. Frazier

Samuel Clearwater, ook wel bekend als Preppy, houdt van vlinderdassen, pannenkoeken, bretels, goede vrienden, leuke momenten, goede drugs en een goede wip.
Hij heeft een helse jeugd achter de rug en leeft het leven dat hij zich altijd had voorgesteld. Als hij een meisje ontmoet, een junkie die op het punt staat aan alles een einde te maken, is hij verscheurd tussen zijn gevoelens voor haar en de verlammende angst dat zij degene zou kunnen zijn die een einde maakt aan het leven waar hij van houdt.
Andrea ‘Dre’ Capulet is uitgeput en moe.
Moe van haar zoektocht naar haar volgende shot. Moe van het doen van dingen die haar maag doen draaien. Moe van het kijken in de spiegel, naar de weerspiegeling van de persoon die ze is geworden. Net als ze besluit er een einde aan te maken, ontmoet ze een man die de loop van hun beide levens voorgoed zal veranderen.
En hun dood.
Voor de meeste mensen is de dood het einde van hun verhaal.Voor Preppy en Dre was de dood slechts het begin.
Dit is het vijfde boek in de King-serie en is bedoeld om te lezen na Bear.

five-stars
Preppy 1: Hij zal je verraden geschreven door: T.M. Frazier
Bladzijden: 244
Serie: King #5
Meer van deze auteur: King, Tyrant, Thia , Bear , Preppy 2: Hij zal je verlossen
Uitgeverij: SVM Publishing | 10 November 2020
Genre: Romance
Vertaald door: Karolien Compiet-Lambrechts
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.


Goed als je deel 1/4 uit de King serie nog niet las krijg je dikke spijt als je doorleest. Mega spoilers ahead voor wanneer je niet eerst de rest leest!

Wat vind ik van de cover

Gewoon ja! Het vlinderdasje, de bretels <3 gewoon Preppy! En zoveel beter dan het origineel waarop ik het mannelijk model echt never nooit als een Preppy zou zien.

Wat vind ik van het verhaal

Laat ik je vertellen dat het ergens ziek is, maar ik hou van Preppy! Hij is slecht maar tegelijkertijd zo geweldig…. tja, wat kan ik zeggen, ik hou echt van badboys!

Zoals je weet stierf hij aan het einde van ‘King‘ in de MC tijdens een vuurgevecht dat was opgezet door Bear’s klootzakkerige vader. Preppy was zo belangrijk voor de mensen wiens verhalen we tot nu toe hebben gelezen dat ze hem in hun hoofd commentaar horen geven op hun levens. En ook ik miste zijn bijdehante en grove houding!

Aan het einde van ‘Bear’ ontdekten we dat Bear’s vader een verborgen gevangenis had onder de club. Hier hield hij jaren lang Bear’s moeder vast alsook andere gevangenen. Als de psychopaat die hij was martelde hij hier mensen.

En zo dus ook Preppy!

Ik dacht dat Preppy dood was… en wat ben ik blij dat ik er naast zat!

Samuel Clearwater, ofwel Preppy! Strikjes, bretels en pannenkoeken! Hij is terug!

Dit boek blikt terug de tijd dat King in de gevangenis zit en Preppy die tijdens één van zijn rondes bij de oma’s op een inbreker lijkt te stuiten.

Dat is het begin van een onstuimige haat liefde relatie tussen Preppy en Dre!

Zoals je inmiddels gewend bent van T.M. Frazier is dit absoluut geen gewone romance. Zeker hot as hell maar ook highly disturbing. Maar eerlijk, hoe kan het anders bij Preppy!

Ik wil en ga verder niet teveel vertellen, enkel dat je ‘Preppy deel 2: Hij zal je verlossen’ het zesde deel in deze serie klaar moet hebben liggen want je vliegt letterlijk door dit boek heen en wil dan direct het vervolg lezen!

Conclusie

Onvoorspelbaar, hot as hell en highly disturbing! Preppy moet je gelezen hebben!

Deze serie ook lezen

Bekijk alle titels in deze serie op Bol.com

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.