Recensie | Preppy 2: Hij zal je verlossen (King #6), T.M. Frazier

Recensie | Preppy 2: Hij zal je verlossen (King #6), T.M. Frazier

Preppy komt terug in een wereld waar hij ooit van hield, maar die hij niet meer herkent. Zijn glimlach kan zijn innerlijke onrust niet verbergen en de mensen die hij als familie ziet, voelen ineens allemaal als vreemdelingen.
Op één persoon na. Een meisje met donkere ogen en nog donkerder haar.
Een meisje dat niet eens een optie is.
Tenminste, nu niet meer.
Dre kan niet beslissen waar ze naar gaat luisteren. Haar hart, haar hoofd of haar lichaam. Want twee van die drie dingen brengen haar terug naar Logan's Beach. Ze vertelt zichzelf dat ze afsluiting zoekt, maar als ze deuren opent die nooit bedoeld waren om te worden geopend, ontdekt ze al snel dat als het gaat om Samuel Clearwater, afsluiting misschien NOOIT een optie is.
Dit is boek zes in de King-serie en het tweede deel van het verhaal van Preppy en Dre.

four-half-stars
Preppy 2: Hij zal je verlossen geschreven door: T.M. Frazier
Bladzijden: 224
Serie: King #6
Meer van deze auteur: King, Tyrant, Thia , Bear , Preppy 1: Hij zal je verraden
Uitgeverij: SVM Publishing | 24 December 2020
Genre: Romance
Vertaald door: Karolien Compiet-Lambrechts
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Wat vind ik van de cover

Bijna! Een tikje meer gecropt en ik was weer een blije boekblogger! Baardje in beeld is helemaal prima, net als op het vorige deel. Maar aub geen gezichten!

Wat vind ik van het verhaal

Deze recensie bevat spoilers als je de ‘King’ serie niet hebt gelezen.

Deel 6 alweer, krijg ik er nog geen genoeg van al dat geweld?

Integendeel, ik ben echt verslaafd aan de serie. Ik hou echt sinds de tv serie Sons of Anarchy van MC verhalen en zelfs al het geweld kan me haast niet erg genoeg worden!

En gelukkig heeft T.M. Frazier een flinke serie geschreven zodat ik weer verder kon:

Dre is terug, ze is eindelijk al jaren afgekickt en drugsvrij. Ze is terug om Mirna’s huis te verkopen zodat ze haar vader kan helpen. Hij staat op het punt om alles te verliezen vanwege zijn schulden. Hij heeft meerdere leningen afgesloten om Dre naar een afkickkliniek te brengen en een opleiding voor haar te betalen. Ze voelt zich verantwoordelijk alsook schuldig voor de schulden waaronder hij bezwijkt.

Hoe groot is haar shock dus als Preppy de man van wie zij dacht dat hij dood was opeens nog zeer in leven blijkt.

Preppy is wakker geworden op een niet te zachtaardige manier!

Ja, Preppy is weer terug en herenigd met zijn vrienden King, Ray en Bear. Maar voor Preppy is het niet eenvoudig. Alles is veranderd. King en Ray hebben een gezin. Bear is verloofd en gaat vader worden en terwijl dit alles veranderd is is ook Preppy niet meer de man die hij eerst was.

Na zo lang gemarteld te zijn geweest in gevangenschap is de Preppy nog meer beschadigd dan hij al was. Een geknakte versie van zijn oude zelf die eigenlijk alleen nog maar high wil worden zodat hij de herinneringen aan alle pijn kan verdoven.

Dre is buiten boos en blij vooral ontzettend in de war. Niet alleen omdat Preppy nog blijkt te leven maar ook in de war over de gevoelens die ze nog steeds voor hem heeft. Hij heeft haar ooit gered en nu voelt ze de behoefte om hem te helpen. Maar hoe kun je iemand helpen die niet geholpen wil worden?

Wat volgt is een verhaal over Dre en Preppy die langzaamaan hun weg naar elkaar toe terug proberen te vinden.

Hoewel ontzettend genieten en zeker spannend, eindigde dit boek wederom met een mega cliffhanger. En stiekem baalde ik daar een klein beetje van. Maar dat is wat schrijvers doen…

Conclusie

T.M. Frazier is stiekem geen haar beter dan de personages die ze schrijft. Ze is een drugsdealer… Ze verleidt je, pakt je helemaal in, maakt je zwaar verslaafd en laat je vervolgens bungelend aan een zijden draadje hangen waar je zwaar verlangend wacht op je volgende shot!

Godzijdank is SVM Publishing erg vlot met de vertalingen en kan ik weer door!

Deze serie ook lezen

Bekijk alle titels in deze serie op Bol.com

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.