Recensie | Room Service, Maren Stoffels

Recensie | Room Service, Maren Stoffels

Vier vrienden vieren een verjaardag in een luxe hotel. Maar wat begint als een leuk weekend slaat al snel om in een regelrechte nachtmerrie. Iemand stuurt berichten naar hun kamer, berichten die steeds meer onthullen over wat er een jaar geleden precies is gebeurd. Wat de boodschapper wil is duidelijk: wraak. Een van de vier zal zich moeten opofferen. En als dat niet gebeurt, zal hij zelf iemand kiezen… Net als in het veelgeprezen Escape Room en Fright Night zoekt Maren Stoffels de dunne lijn op tussen lekker griezelen en doodsbang zijn.

four-stars
Room service geschreven door: Maren Stoffels
Bladzijden: 176
Meer van deze auteur: Escape Room, Fright Night, Black Friday
Uitgeverij: Leopold | 11 September 2019
Genre: Young Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Weer een nieuwe jeugd thriller van Maren Stoffels! Jullie zagen eerder op mijn blog al recensies van Escape Room en Fright Night en nu is ze terug met Room Service!

Ze heeft de smaak van het griezelen te pakken en of het haar gelukt is om mij te laten griezelen lees je in deze recensie.

Dat is waar mijn oog meteen op viel! Toen ik aan het kijken was wat er allemaal uitkwam dit najaar sprong deze me mede door die creepy ballon meteen in het oog!

De mistige/rokerige ruimte met het silhouette van een meisje geeft je al de rillingen maar die ballon waarin ik een weerspiegeling meen te zien triggert helemaal mijn hebberigheid!

Een boek met een cover als deze kan ik gewoon niet negeren!

Ik heb hele hoge verwachtingen! Dat komt natuurlijk door het zinnetje:

Net als in het veelgeprezen Escape Room en Fright Night zoekt Maren Stoffels de dunne lijn op tussen lekker griezelen en doodsbang zijn.

Ik hoop dus ook heel erg dat dat gaat lukken! Doodsbang zijn that is!

Allereerst moet ik even vermelden dat ik een pdf van het binnenwerk las en deze recensie daarop gebaseerd is, helaas is op de datum van publicatie de paperback nog niet binnen en ik weet dus nog niet hoe dit er in het ‘echt’ uitziet!

Waarom ik dat zeg?

Omdat ik hou van de opmaak van dit boek!

De hoofdstukken worden allemaal gestart met een deurhanger van het hotel Riverside wat dezelfde initialen geeft als Room Service. Er staan briefjes in en foto’s van krantenknipsels en dat maakt het een compleet verhaal.

Ik hou er zo van wanneer boeken uit meer bestaan dan enkel gewone letters!

Dit verhaal wordt verteld vanuit twee perspectieven. Fender en Linne maar soms lees je ook de gedachtegang van de boodschapper.

Fender en Linne zitten samen in dezelfde vriendengroep met Kate en Lucas, maar waar Fender al langer bevriend was met die twee is Linne nieuw. Het viertal bestond eerst uit Fender en zijn vriendin Isolde, Kate en Lucas. Maar een jaar geleden is er iets gebeurd op de verjaardag van Kate in het Riverside hotel waardoor Isolde is vertrokken.

Fender heeft zich een beetje afgezonderd van de groep maar voor de verjaardag van Kate komt hij toch weer op de proppen!

Wanneer ze daarvoor een jaar later opnieuw naar Riverside vertrekken met de vriendengroep pakt dit uitje heel anders uit dan verwacht.

Linne heeft het gevoel dat er al de hele tijd iemand achter haar aanzit en in plaats van een beetje begrip vind Fender dat ze dingen ziet die er niet zijn

Hoe sterk zijn de vriendschappen nou eigenlijk? En is Linne gewoon vervanging voor Isolde? Wat is er gebeurd met Isolde? En zijn Fender’s vrienden wel te vertrouwen?

Dit alles lees je in een heerlijke jeugdthriller die zeker spannend is en een plottwist heeft als geen ander, maar helaas voor mij me niet doodsbang heeft gemaakt!

[bol_product_links block_id=”bol_5d6d1b2e964a4_selected-products” products=”9200000107384568″ name=”room service maren stoffels” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”796″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Ik een hele leuke win actie heb met dit boek? Je maakt nog tot de 14e september kans hierop!

Kijk snel hier voor meer informatie!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment