Recensie | Royal Passion, Geneva Lee

Recensie | Royal Passion, Geneva Lee

Het was nog nooit zo spannend bij het Britse koningshuis – een hotte nieuwe serie voor de vele fans van E.L. James, Audrey Carlan en Jessica Clare

Een blik, een kus en niets is meer hetzelfde. Op haar afstudeerfeestje ontmoet Clara Bishop een knappe vreemdeling. Zonder waarschuwing trekt hij haar naar zich toe en kust haar gepassioneerd, waarna hij weer verdwijnt. Clara heeft geen idee wie de man is – totdat een foto van hen beiden in de krant verschijnt: het is prins Alexander van Cambridge, kroonprins van Engeland, een bad boy met koninklijk bloed…

four-stars
Royal Passion (Royals Saga, #1) geschreven door: Geneva Lee
Bladzijden: 416
Serie: Royals Saga #1
Uitgeverij: Boekerij | February 4th 2018
Genre: Romance, Erotica
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Wat me in deze cover zo aantrok was het lettertype van de titel! Dit in combinatie met het kroontje was voor mij voldoende om mijn aandacht te trekken.

Na het lezen van de synopsis was ik niet geheel overtuigd daarom besloot ik eerst het e-book aan te schaffen.

Ik was aangenaam verrast door Royal Passion. Ik had in het begin echt een beetje een Fifty Shades-sfeer en daardoor was ik ietwat huiverig dat dit een dertien in een dozijn boek zou worden. Rijke mannen die graag domineren in boeken zijn na #FSOG namelijk explosief vermenigvuldigt.

Ik hoefde me hier echter geen zorgen over te maken omdat het toch erg goed geschreven en eigen bleek te zijn!

Ja we hebben een rijk dominant mannetje en deze heeft zijn issues maar toch zit in dit verhaal meer drama, meer moeilijkheden op een andere manier.

Niets wat mooi is kan in mijn buurt overleven. Begrijp je dat?

Een prins heeft natuurlijk andere verplichtingen en verantwoordelijkheden en in het Britse koningshuis aankomen met een Amerikaanse? Dat ziet zijn vader op zijn zachts gezegd niet zitten! En de hele entourage om hem heen?

Heerlijk! Het is gewoon net een 18+ soap serie! Ik was binnen no time verslaafd. Ik moest weten hoe dit verhaal zou eindigen! En dan eindigt het met een cliffhanger! Gelukkig komt het tweede boek al bijna uit!

Ten slotte denk ik dat dit boek wel in je straatje moet liggen. Er zitten veel seks scenes in en een soort insta love. Sommige mensen houden daar niet van en vinden insta love cheesy, het is echt mijn guilty pleasure!

Als je in de stemming bent voor een nieuwe hot and steamy, die goed geschreven is en een spannende en verslavende verhaallijn heeft, moet je deze serie gaan lezen!

Ik kan je vertellen dat ik het ‘echte’ boek nu toch ook wel in de kast wil hebben staan en dat ik heel erg benieuwd ben naar wat de rest van deze 7 delige serie me gaat brengen.

[bol_product_links block_id=”bol_5abe06a1a2ee3_selected-products” products=”9200000085063185,9200000085063383″ name=”geneva lee” sub_id=”” link_color=”FF7777″ subtitle_color=”FF7777″ pricetype_color=”FF7777″ price_color=”FF7777″ deliverytime_color=”FF7777″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.