Recensie | Schaduwzwart (Spellslinger, #2) – Sebastien de Castell

Recensie | Schaduwzwart (Spellslinger, #2) – Sebastien de Castell

Na het overweldigende eerste deel, verschijnt nu het tweede deel uit de magische Spellslinger-serie.

Vier maanden nadat Kellen zijn bevolking is ontvlucht, blijkt hij nog slechter te zijn in overleven als vogelvrijverklaarde dan als magiër. En dat zijn enige bondgenoten een opschepperige kaartspeler en een stelende eekhoornkat zijn, helpt ook niet al mee.

Dan ontmoet hij Seneira, een geblinddoekt meisje dat niet blind is. Haar geheimen betrekken Kellen bij een samenzwering van magie, chantage en moord. Het is aan Kellen om de magiër te vinden die verantwoordelijk is voor de slachtoffers van deze mystieke plaag, beter bekend als het schaduwzwart... Kan hij op zijn verstand vertrouwen om in leven te blijven in het land van de Zeven Zanden?

five-stars
Schaduwzwart (Spellslinger, #2) geschreven door: Sebastien de Castell
Bladzijden: 328
Serie: Spellslinger #2
Meer van deze auteur: Vogelvrij (Spellslinger, #1)
Uitgeverij: Meis & Maas | 20 maart 2018
Genre: Young Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Echt super toffe covers in deze serie! Wel vind ik het ontzettend jammer dat het tweede deel een paperback uitvoering is geworden.

Het eerste deel prijkt als prachtige hardcover op mijn planken en het tweede deel komt als paperback uit. Voor mij best een groot puntje want voor mij moeten boeken in een serie matchen! Dus dan moet ik deel 1 ook maar in de nieuwe paperback uitvoering gaan bemachtigen!

Ik werd door de uitgeverij gevraagd voor de blog tour van dit mooie tweede deel! Het eerste deel stond op mijn wensenlijstje en dus zei ik enthousiast ja! Alleen door de synopsis en het uiterlijk van de boeken ben je namelijk al ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal!

In mijn recensie van deel 1 Vogelvrij kun je ook lezen dat ik deze magische wereld echt ontzettend uniek vond en dat ik heel erg benieuwd was hoe het vervolg zou zijn.

Heerlijk dus dat ik meteen door kon gaan in de e-book versie van Schaduwzwart. Voelt toch heel speciaal als je een boek al mag lezen voor hij uit is en met hoge verwachtingen begon ik met lezen.

In Schaduwzwart is Kellen van het Huis van Ke niet langer een buienstaander, nee hij is nu een voortvluchtige met een prijs op zijn hoofd!

In Schaduwzwart komen Kellen en Ferius aardig in de problemen en worden ze gered door Rosie. Rosie is net als Ferius een Argosi en word vergezeld door Seneira. Seneira met haar gesluierde gezicht heeft net als Kellen het Schaduwzwart en ook zij zijn op zoek naar een geneesmiddel.

Met zijn allen komen ze terecht in een nieuwe stad/omgeving genaamd de Zeven Zanden. Hier komt Kellen er achter dat niet alleen Schaduwzwart niet is wat het lijkt te zijn. Ook alles wat hij dacht te weten over de Jan’Tep word anders naarmate hun tijd in de Zeven Zanden verstrijkt.Schaduwzwart

Een vervolgdeel gevuld met veel meer actie en dezelfde heerlijke humor!  Ferius en Reichis zijn echt geweldig om weer over te lezen.

Sebastien heeft een unieke wereld gecreëerd met personages waar je echt verslingerd aan raakt!

Schaduwzwart is een perfecte titel voor dit boek gevuld met duistere complotten! Een geweldig vervolg waar ik flink van heb genoten! Ik ben benieuwd hoe de rest van de serie zal zijn! Ik kan niet wachten om te zien wat er zal gebeuren in het volgende boek.

[bol_product_links block_id=”bol_5aa799fe0becc_selected-products” products=”9200000087286717″ name=”sebastien de castell” sub_id=”” link_color=”F77777″ subtitle_color=”F77777″ pricetype_color=”F77777″ price_color=”F77777″ deliverytime_color=”F77777″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.