Recensie | Alleen voor haar (Sea Breeze #2) – Abbi Glines

De playboy Cage is eigenaar van een luxe appartement waar het een komen en gaan is van gasten. Het merendeel van hen zijn bloedmooie meisjes met lange benen die nooit langer blijven dan een nacht of twee.Als Cage plotseling een nieuwe huisgenoot krijgt in de vorm van Marcus, die zijn liefdesverdriet probeert te vergeten, verandert zijn leven volledig. Vanaf het moment dat Marcus bij hem woont, is er iemand te gast die hij maar niet kan vergeten.

Willow - Low voor vrienden - is het meisje met wie Cage wil trouwen, dat weet hij zeker. Maar ze zijn als dag en nacht, en Marcus begrijpt niet hoe Low het losbandige leven van Cage kan uitstaan. Wat ze eigenlijk nodig heeft is een echte man, iemand die knap én verstandig is, zoals Marcus. Maar algauw komen Cage, Marcus en Low erachter dat een driehoeksverhouding heel snel heel ingewikkeld kan worden.

four-stars
Alleen voor haar (Sea Breeze #2) geschreven door: Abbi Glines
Bladzijden: 224
Serie: Sea Breeze #2
Meer van deze auteur: Adem (Sea Breeze, #1), Verboden vrucht Omnibus, Zolang het duurt (Sea Breeze #3), Alleen voor nu (Sea Breeze, #4), Als een herinnering (Sweet #1)
Uitgeverij: Karakter Uitgevers B.V. | June 15th 2017
Genre: Romance, New Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Ik mocht dit boek ontvangen als recensie exemplaar van de uitgever in ruil voor een eerlijke recensie, hartelijk bedankt hiervoor!

Alleen voor haar | De cover

Normaal vind ik de oorspronkelijke covers vaak mooier maar bij de boeken van Abbi Glines moet ik Karakter toch complimenteren! Die prachtige zwarte covers waar de kleur gewoon van af spat!

Deze covers maken dat ik mijn camera maar weer eens van zolder wil gaan halen want een Iphone camera geeft ze niet genoeg credits!

Alleen voor haar | De binnenkant

Ik druk mezelf zacht uit als ik zeg dat ik fan ben van de schrijfstijl van Abbi Glines! Haar boeken verslind ik echt in één ruk en ik zou ze achter elkaar door kunnen blijven lezen.

Zoals je kon lezen in mijn recensie van deel 1 Adem, schrijft Abbi echt heerlijke emotionele romans met geweldige personages waar je instant verliefd op wordt! In Adem maakte we al kennis met Marcus en ik ben dan ook heel blij dat dit tweede deel zijn verhaal is!

Ik kan je wel aanraden om eerst Adem te lezen, hoewel Alleen voor haar ook prima als stand alone gelezen kan worden.

Dit is mijn favoriet tot nu toe! Ik was echt compleet weg van Marcus! In Alleen voor haar lees je over Marcus, hij is gestopt met zijn studie en terug naar huis gekomen vanwege familieproblemen. En die familieproblemen zijn niet mals! Hij trekt in bij een kennis, Cage, een echte rokkenjager! En wanneer Cage bezoek krijgt van zijn beste vriendin (en zijn to be wife volgens eigen zeggen) beginnen Marcus problemen pas echt!

Ik weet dat heel veel mensen iets hebben tegen driehoeksverhoudingen in een boek. Raar genoeg vind ik het altijd heerlijk dramatisch en kan ik er met volle teugen van genieten!

Door het hele boek heen word je heen en weer geslingerd tussen allerlei emoties van zowel Marcus, Cage als Low. En net wanneer je denkt dat alles goed komt loop je weer tegen iets aan wat je compleet overhoop haalt!

Als je van New Adult houdt in een contemporary jasje met veel romantiek moet je zeker de boeken van Abbi lezen! Ik beloof je dat je van elk boek zult genieten!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.