Recensie | Serafina en de Kronkelstaf, Robert Beatty

Serafina is half kat, half meisje. Maar steeds vaker voelt ze zich gevangen tussen twee werelden. Waar is ze echt thuis, in het landhuis of in het woud?Op een nacht ziet Serafina een angstaanjagend rijtuig, getrokken door vier hengsten. Serafina schrikt: het bankje van de koetsier is leeg!Een akelige man met zilverachtige ogen stapt uit. Hij wordt gevolgd door vijf bloeddorstige wolfshonden. Wat is hij van plan?Een vreemde kracht neemt bezit van het landgoed en het woud. Kan Serafina het kwaad verslaan?Serafina en de kronkelstaf is het avontuurlijke nieuwe deel in een razend spannende reeks.

Recensie | Serafina en de Kronkelstaf, Robert BeattySerafina en de Kronkelstaf (Serafina #2) geschreven door: Robert Beatty
Meer van deze auteur: Serafina en de Zwarte Mantel (Serafina #1)
Serie: Serafina #2
Uitgeverij: Lannoo | oktober 2017
Genre: Jeugd
Bladzijden: 392
Uitgave: Hardcover
Voeg toe op: Goodreads

Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een eerlijke recensie, hartelijk bedankt hiervoor!

hot mess

Net als bij het eerste deel ben ik compleet verliefd op de dromerige mysterieuze cover!

serafina en de kronkelstaf

Covers als deze spreken meteen aan tot je verbeelding en maken je meteen nieuwsgierig naar het verhaal!

Een absolute coverbuy voor mij!

Serafina en de Kronkelstaf gaat vlak na het einde van deel 1 verder en voor diegene die mijn recensie over Serafina en de Zwarte Mantel lazen kwam dat mij heel goed uit!

Wanneer je start met lezen tuimel je meteen weer in spannende intense momenten. De eerste hoofdstukken zorgen ervoor dat je meteen weer diep in het verhaal zit en je haast niet kunt stoppen met lezen!

Serafina zit tussen twee werelden in dit boek. Ze is Biltmores beste rattenvanger maar word doordat de mensen nu van haar afweten ook verwacht zich als een wel geklede en fatsoenlijke dame te gedragen. Haar vader staat er op dat ze de etiquette leert en dit zorgt ervoor dat de wat ongewone Serafina zich ongemakkelijk voelt.

Wanneer ze door het bos sluipt ontdekt ze een vreemd figuur, deze laat zijn wilde wolfshonden op haar los. Gewond en wel vlucht Serafina terug naar Biltmore geholpen door haar moeder. Ze is er van overtuigd dat de mysterieuze figuur in Biltmore verblijft en gaat weer op onderzoek uit!

In dit tweede deel beleeft Serafina nog meer, en nog gevaarlijkere avonturen en word je van de ene plottwist in de andere gegooid.

Door het einde van dit boek verlang je naar het derde deel, net zo prachtig van cover en waarschijnlijk net zo fantastisch qua inhoud!

[bol_product_links block_id=”bol_5a1444d298aa0_selected-products” products=”9200000079349139,9200000061168330″ name=”serafina” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Deze boeken zitten vol met mysterie, moed en vriendschap en dat maakt het ook voor volwassenen een prachtige, spannende reeks om te lezen!

Ik kan er geen één bedenken in deze prachtig mooie boekenreeks! Ik hoop dat ze op een dag even mooi worden verfilmd want tijdens het lezen kan ik me al een prachtige voorstelling maken door de heerlijke schrijfwijze van Robert Beatty.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.