Recensie | Shadows (Lux, #0.5), Jennifer L. Armentrout

Recensie | Shadows (Lux, #0.5),  Jennifer L. Armentrout

Als je de Lux-serie van Jennifer L. Armentrout hebt verslonden – of dat van plan bent – mag je 'Shadows' niet missen. 'Shadows' is de prequel van de hele Lux-serie, die zich dus afspeelt voordat het verhaal officieel begint.

Ook in deze 0.5 staat er al heel wat op het spel. Je maakt kennis met Dawson, de broer van Daemon, die verliefd wordt op een mensenmeisje: Bethany. Zij komt erachter dat Dawson een Luxen is. Een relatie is voor hen allebei gevaarlijk, maar dat weerhoudt ze er niet van om met elkaar verder te gaan.

'Shadows' is een fantasyverhaal vol humor, romance en suspense.

five-stars
Shadows geschreven door: Jennifer L. Armentrout
Bladzijden: 160
Serie: Lux #0.5
Meer van deze auteur: Bitterzoet (The Dark Elements, #0.5), Witheet (The Dark Elements, #1), Wacht op mij (Wait for you #1), Ga voor mij , Blijf bij mij
| juni 2019
Genre: Young Adult, New Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Ik wist nog niet eens dat Shadows al verschenen was! Ik kreeg opeens een berichtje van een volger met een foto van de achterflap want ik stond er op ♥ Zo geweldig! Toen heb ik natuurlijk gauw de uitgever een e-mailtje sturen of ik als rasechte Lux junkie dit boek ook mocht recenseren! En dat mocht tot mijn grote vreugde!

Fantastisch! De hele serie matcht echt prachtig bij elkaar!

shadows

Wauw! Ik weet echt even niet wat ik moet zeggen. Ik verwachtte dit boek leuk te vinden! Maar ik had niet verwacht dat ik er zo van zou houden!

Dit is een #0,5 boek maar voor mij heeft dit boek veel meer impact omdat ik de rest al gelezen heb!

Ik kan je dus ook aanraden om deze gewoon later te lezen.

Voor diegene die hier vers in stappen een korte uitleg!

Dawson is een Luxen, een soort alien. Geen E.T.  acties maar een speciaal wezen van licht. Op aarde heeft hij echter een drop dead gorgeous look net als zijn broer Daemon en zus Dee. Ze leven op aarde en daar is de overheid van op de hoogte. Ze worden streng in de gaten gehouden en het laatste wat hij zou moeten doen is verliefd worden op een mens!

Maar dan ontmoet hij op school Bethany en de aantrekkingskracht tussen hen twee is veel te groot! Ze vallen head over heels in love en eerlijk is eerlijk, ik val net zo hard met ze mee!

Het verhaal van Dawson en Bethany lees je in bepaalde mate ook een stuk in Obsidian. Hierdoor weet je een beetje wat er aan de hand is. Ik wist dus wat er ging komen aan het eind maar dat was na het lezen van Shadows tien keer zo zwaar als in Obsidian.

Shadows is echt een onmisbare en fenomenale toevoeging aan de al immens geweldige Lux serie!

Je raakt tijdens het lezen van Shadows zo vertederd door de liefde tussen Dawson en Bethany dat de feels veel harder aankomen dan na het lezen van Obsidian het geval was.

[bol_product_links block_id=”bol_5d1bae28eac94_selected-products” products=”9200000107853922,9200000091494135,9200000091493939,9200000095471429,9200000095471313,9200000102508184″ name=”lux” sub_id=”” link_color=”00091C” subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”792″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.