Recensie | Sla je slag (The Brentwood Boys, #3), Meghan Quinn

Recensie | Sla je slag (The Brentwood Boys, #3), Meghan Quinn

Dottie Domico had in haar studententijd een flinke crush op de knappe en populaire baseballspeler Jason Orson. Ze was alleen altijd te verlegen om hem aan te spreken. Inmiddels is Dottie afgestudeerd en heeft ze een succesvolle carrière. Door een miscommunicatie met haar assistent wordt Dottie per ongeluk ingeschreven voor een online veiling voor het goede doel. Wat er te winnen valt? Een date met Jason Orson.
Jason Orson snapt er niets van als hij hoort dat ene Dottie Domico ontzettend veel geld heeft gedoneerd voor een date met hem, maar die date vervolgens afzegt. Er moet wel sprake zijn van een misverstand. Hij gaat langs op Dotties werk in de hoop erachter te komen waarom ze hem probeert te ontlopen. Kan hij de gesloten Dottie zover krijgen zich een keer van haar kwetsbare kant te laten zien?

five-stars
Sla je slag geschreven door: Meghan Quinn
Bladzijden: 384
Serie: The Brentwood Boys #3
Meer van deze auteur: Op slag verliefd, Van slag
Uitgeverij: Uitgeverij Volt | 5 June 2021
Genre: Romance
Vertaald door: Jeannet Dekker
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Wat vind ik van de cover

Sla je slag heeft voor mij een nog net oké cover. Net niet genoeg van de gezichten om mij aan te kunnen ergeren. Ik blijf erbij dat op covers geen echte modellen gebruikt zouden moeten worden. Eigen fantasie is waar het omdraait bij een boek anders keken we wel een film.

Wat vind ik van het verhaal

Dit is het derde boek in de serie en hoewel dit deel uitmaakt van een serie kun je ze alle drie ook afzonderlijk worden gelezen.Ik wil je wel aanraden om de eerdere delen eerst te lezen omdat ze gewoon gevuld zijn met de heerlijke humor van de personages.

Ik mocht Dottie al meteen in ‘Op slag verliefd‘. Dottie is een van de twee beste vriendinnen van het hoofdpersonage Emory in dat deel en in dat eerste deel word duidelijk dat ze Jason Orson wel ziet zitten. Ook in het tweede deel ‘Van slag‘ krijg je weer wat mee van Dottie en haar crush op Jason.

Jason en Dottie gingen samen naar de universiteit, maar kenden elkaar toen nog niet echt. Dottie was in die tijd enorm verliefd op Jason, maar handelde er nooit naar. Jason wist niet eens dat Dottie bestond, niet omdat hij een eikel is, ze viel gewoon niet op.

Maar in dit derde deel zijn we 10 jaar verder en is Dottie afgestudeerd, de crush op Jason verdwenen en is ze een stereotype workaholic!

Dottie geeft gul aan verschillende goede doelen. Maar dan doneert haar assistente een flink bedrag aan het verkeerde goede doel.

Een donatie waardoor ze een date wint met niemand minder dan Jason Orson.

Ze is vastbesloten om de date niet door te laten gaan maar Jason Orson gelooft in het nakomen van zijn beloften. Die vrouw die zoveel geld heeft gedoneerd voor een date met hem krijgt die date! Hij gaat haar gewoon overtuigen om met hem op date te gaan!

Maar Dottie is niet van plan om in zijn charmes te trappen. Gelukkig voor Jason heeft hij een overvloed aan zelfvertrouwen en een mond zonder filter.

Een van de redenen waarom ik zo gek op hem ben!

Je kunt echt niet anders dan van hem houden. Hij is gewoon een teddybeer met een grote smoel ❤️

Conclusie

Sla je slag is zowel hilarisch als stomend heet!

Ik hield van dit verhaal en ik denk dat jij dat ook zult doen! Als je in de mood bent voor een boek dat je hardop zal laten lachen dan kan ik je deze hele serie absoluut aanraden!

Kleine waarschuwing: als je Meghan Quinn haar boeken nog niet eerder hebt gelezen, wil je de rest van haar boeken binge-lezen!

Sla je slag ook lezen?

Het luisterboek luister je nu gratis met Kobo Plus.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.