Recensie | Soms voor altijd (Sea Breeze #5), Abbi Glines

Recensie | Soms voor altijd (Sea Breeze #5), Abbi Glines

Eva Brooks en Cage York wonen samen in Sea Breeze, Alabama. Op een dag krijgt Cage een volledige honkbalstudiebeurs aangeboden. Maar er zit een addertje onder het gras... De beurs is namelijk voor Tennessee. Vlak voordat ze vertrekken uit Sea Breeze, hoort Eva dat haar vader doodziek is. Samen besluiten ze dat Eva bij haar vader op de boerderij blijft.Hun langeafstandsrelatie komt in gevaar als Cages' huisgenoot hem erin luist door Eva misleidende berichtjes, foto's en video's te sturen. Met een gebroken hart zoekt Eva troost bij haar buurman. Zal het Cage lukken om haar vertrouwen terug te winnen?

Soms voor altijd geschreven door: Abbi Glines
Bladzijden: 256
Serie: Sea Breeze #5
Meer van deze auteur: Adem (Sea Breeze, #1), Alleen voor haar (Sea Breeze #2), Verboden vrucht Omnibus, Zolang het duurt (Sea Breeze #3), Alleen voor nu (Sea Breeze, #4)
Uitgeverij: Karakter Uitgevers B.V. | 26 October 2018
Genre: Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.
Pas op! Deze recensie moet je niet lezen als je Sea Breeze 2 & 3 nog niet hebt gelezen!

Ik ben echt een voorstander van de Nederlandse covers! Ik vind met name zwarte covers met een kleuraspect erop echt prachtig. De vertaalde boeken van Abbi Glines passen allemaal zo mooi bij elkaar dat het een lust voor het oog is in je boekenkast!

Zoals je misschien in eerdere recensies hebt kunnen lezen ben ik echt weg van de Sea Breeze serie. En dan met name wanneer Cage in de boeken voorkomt. Ik heb een immens zwak gekregen voor deze jongen en daarom was ik zo blij dat Karakter ook dit deel weer vertaald heeft!

In Alleen voor haar, het tweede deel, leer je Cage een beetje kennen als echte rokkenjager! Maar er zit meer achter hem dan je denkt en daar lees je meer over in Zo lang het duurt, het derde deel.

In dit derde deel komen Eva en Cage bij elkaar en dat is op zijn zachts gezegd een spetterende relatie! De vonken vliegen af van dit stel en Cage is gewoon een droomman!

En nu zijn we in Soms voor altijd terug bij mijn favo koppel uit de hele serie!

Ik moet zeggen dat ik deze boeken lees zonder eerst de synopsis te lezen, ik vind dat net als een trailer bij de film. Ik ben altijd bang dat er net te veel weg wordt gegeven. En zo brak ik dus mijn eigen hart al tijdens het lezen van de proloog.

In het begin van deze proloog lees je meteen de grote delen die in dit boek gaan spelen! En alleen die proloog is al zo shocking dat ik niet verder kan uitweiden omdat je deze shock echt zelf moet gaan ervaren.

Ik kan je wel zeggen dat miscommunicatie, vertrouwen, zwangerschappen, ziektes, dood en bedrog hele grote rollen spelen in dit boek. Ook heb ik me verbaasd over de koppigheid van mijn favoriete personages en de domme keuzes die zij maakten.

Van verdriet naar blijdschap en weer terug in een hartslag! En dan heb ik het nog niet eens over alle ‘hot and steamy’ momenten! Abbi is echt een meesteres in het schrijven van boeken vol passie en emotie!

Mocht je deze recensie toch hebben gelezen zonder de eerdere delen te hebben gelezen dan raad ik je aan om meteen de boeken aan te schaffen en zelf te gaan ervaren wat een heerlijke schrijfstijl deze auteur heeft!

[bol_product_links block_id=”bol_5be2bcd0d09d5_selected-products” products=”9200000051539839,9200000075900653,9200000079530636,9200000085090087,9200000095657099″ name=”sea breeze” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”443″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.