Recensie | Spelbreker, Cora Carmack

Dylan is ervan overtuigd dat ze de wereld een betere plek kan maken, als ze er maar fel genoeg voor strijdt. Om welk goed doel het ook gaat, Dylan staat op de barricaden. Wanneer ze door de politie wordt weggestuurd bij een protest, weigert ze te vertrekken en wordt gearresteerd.Silas Moore is goed in twee dingen: football en problemen veroorzaken. Na een vechtpartij belandt hij een nachtje in de cel en daar ontmoet hij wereldverbeteraar Dylan. Hij kent dat soort meisjes, denkt hij. Maar hij is helemaal niet gebroken. En hij heeft Dylan echt niet nodig. Of toch wel…?

four-stars
Spelbreker (Rusk University, #2) geschreven door: Cora Carmack
Bladzijden: 320
Serie: Rusk University #2
Meer van deze auteur: Op het Spel (Rusk University, #1), Spelregels (Rusk University, #3)
Uitgeverij: Uitgeverij Q | juni 2017
Genre: New Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Spelbreker | De coverspelbreker

Nee! Dit zijn geen Dylan en Silas voor mij! Dit is waarom ik niet van gezichten hou op covers. Deze man ziet er sowieso naar mijn mening te oud uit. Gelukkig maakt de binnenkant alles goed!

Spelbreker | De binnenkant

Oepserdepoeps! Het is een deel twee! Soms wanneer je zo veel boeken leest en koopt maak je wel eens een foutje. Even gluren op Goodreads en ik zie dat ik dit deel prima los kan lezen!

Klaar om te genieten dus want de Losing it boeken van Cora heb ik verslonden!

Er zijn twee hoofdpersonages in dit verhaal, Dylan en Silas! Het wordt verteld van beide hun POV’s. Ze ontmoeten elkaar in de gevangenis, weer eens wat anders!

Hoewel ze in het begin elkaar compleet verkeerd begrijpen blijven ze toch om elkaar heen draaien!

Het boek begint vanuit de pov van Silas en binnen een paar bladzijden heb ik al het vermoeden dat ik voor deze jongen ga vallen. Op een gegeven moment na het lezen van zoveel heerlijke boeken weet je niet zeker of er nog ruimte is voor een nieuwe fictionele crush. Geloof me, Silas gaat weer op je lijstje!

Silas heeft een verleden dat hij probeert te ontsnappen. Door middel van de sportbeurs die hij krijgt probeert hij om van zijn toekomst iets te maken. Helaas heeft hij wel wat problemen met zijn woedebeheersing. Maar ondanks alles is hij extreem sexy, een grote flirt en ook nog eens heel grappig!

Ik wil haar voor alle anderen verpesten.

En swoosh… Ik ben verliefd!

Dylan doet eigenlijk alles om haar ouders te plezieren. Maar door dat te doen kan ze niet zijn wie ze eigenlijk diep van binnen is.

Voor hen wil ik perfect zijn. Zorgen dat ze geen spijt krijgen van hun keuze voor mij.

Vanaf het moment dat ze elkaars pad kruisen ben ik verkocht. Dit boek zit geweldig in elkaar en ik geniet van elke bladzijde.

Ook de andere personages zijn zeer goed neergezet en ik zou dan ook graag een boek vanuit elk van de personages lezen! Stella’s verhaal op het einde van dit boek breekt me nog even in stukjes.

Cora staat inmiddels op mijn autobuy lijstje want elk boek dat ze schrijft is een juweeltje.

Nu kruip ik snel door in deel één!

[bol_product_links block_id=”bol_59a16b7773adb_selected-products” products=”9200000075970117″ name=”spelbreker” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.