Recensie | Spelregels (Rusk University #3), Cora Carmack

Recensie | Spelregels (Rusk University #3), Cora Carmack

Wanneer haar afstuderen in zicht komt, vraagt Nell DeLuca zich af of ze wel alles uit haar studententijd heeft gehaald, omdat ze altijd alleen maar met haar studie bezig is geweest. Ze maakt een bucketlist van dingen waarvan ze denkt dat ze bij studeren horen, zoals zoenen met een populaire jongen uit het footballteam en feesten tot de zon opkomt. Ze hoopt zo veel mogelijk van de lijst te kunnen doen voor ze haar diploma krijgt.

Footballspeler Mateo Torres is altijd op alle feestjes te vinden. Zijn hart is ooit gebroken en hij is niet van plan ooit nog iemand dichtbij te laten komen. Wanneer hij achter het plan van Nell komt, besluit hij haar te helpen met haar checklist.

Ze brengen steeds meer tijd met elkaar door om alle wilde (en minder wilde) dingen van het lijstje te kunnen strepen, en voelen zich steeds sterker tot elkaar aangetrokken. Wordt wildebras Mateo meer dan alleen een vinkje op de lijst van studiebol Nell? En is hij bereid om echt eerlijk te zijn tegen zichzelf en tegen haar?

five-stars
Spelregels (Rusk University, #3) geschreven door: Cora Carmack
Bladzijden: 264
Serie: Rusk University #3
Meer van deze auteur: Spelbreker (Rusk University, #2), Op het Spel (Rusk University, #1)
Uitgeverij: Uitgeverij Q | 12 August 2018
Genre: New Adult, Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Tragisch slecht! Deze hele serie heeft tragische covers! Deze serie gaat over new adults op een universiteit. Toch zien alle bebaarde mannen op de covers er eerder uit alsof ze ergens in de dertig zijn. Het meisje op deze cover is ook echt fout. Haar uitstraling klopt niet bij haar persoonlijkheid en de beerpong bekers in combinatie met haar lach is helemaal incorrect bij het verhaal.

Nee voor de covers in deze serie dus! Gelukkig maakt de binnenkant alles goed

Als je de eerste twee boeken in deze serie leuk vond, is er geen twijfel mogelijk dat je Spelregels geweldig gaat vinden!

Wilder en Silas waren leuk! Maar Matteo wil ik echt onder de kerstboom krijgen van de kerstman! Dan zal ik voor de rest van mijn leven braaf zijn!

Spelregels gaat over Nell en Matteo.

Hij is een football speler die niks serieus lijkt te nemen en een groot feestbeest is!

Nell is compleet het tegenovergestelde van hem. Haar hele leven draait om studeren en ze mag haar studie dan ook veel eerder afronden dan de anderen.

Ze deelt een appartement met Dylan die je kent uit deel twee Spelbreker.

Met nog maar een paar maanden te gaan voor ze afstudeert word Nell een beetje rusteloos. Ze krijgt het gevoel alsof er iets mist in haar leven. Alsof ze misschien wel een fout heeft gemaakt door vol voor het studeren te gaan.

Ze maakt een nogal pittige bucketlist die ze wil vervullen voor het afstuderen. Hierbij krijgt ze onverwacht de hulp van Matteo.

Nell’s persoonlijkheid is zo geweldig! Niet alleen het lijstjes maken is iets wat denk ik veel van ons herkennen maar ook haar nuchtere en soms droge denkwijze heeft me meerdere keren hardop doen proesten van het lachen.

“Stel dat hij hem er… ik weet het niet… gewoon in had gestopt, zonder me te waarschuwen. Zo van: verrassing! Hier heb je een penis.”

En Matteo past qua humor perfect bij Nell! Wanneer één van de jongens met hem wil praten over zijn gevoelens reageert hij daar zo geweldig op! Die ga ik niet quoten maar als je op bladzijde 112 bent snap je me wel 😉

Wat ik zo geweldig vind aan new adult is dat er altijd een soort van problematiek is. Dit hoeft niet altijd heel heftig te zijn. In deze serie zijn het milde problemen en dat is ook wel eens lekker.

Ook geven boeken als deze je vaak quotes mee waar je in je eigen leven ook wat uit kunt halen. Spelregels is ook een erg goed troostboekje.

“De toekomst is nooit een enkele keuze, maar wel duizend. Het heeft geen zin om te piekeren over wat er aan het einde van de weg kan gebeuren als je nog minstens honderd stappen moet zetten.”

Maar de romantiek? Die is echt geweldig! De liefde spat echt van de bladzijdes en de chemie tussen Nell en Matteo is zo heerlijk om te lezen! Ik heb met glunderende wangen zitten lezen en ben zelf een beetje verliefd geraakt op Matteo!

Dit boek zal je hart doen smelten, dat is een ding wat ik zeker weet.

Helaas is het nu weer wachten op het volgende boek! Ik ben zo benieuwd naar Stella’s verhaal.

[bol_product_links block_id=”bol_5b9a83b78fdc3_selected-products” products=”9200000060487014,9200000075970117,9200000091698459″ name=”cora carmack” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments