Recensie | The Empress (The Diabolic #2), S.J. Kincaid

Recensie | The Empress (The Diabolic #2), S.J. Kincaid

Wat gebeurt er met een levensgevaarlijk meisje op de troon? Tyrus en Nemesis zijn de nieuwe keizer en keizerin van de ruimte. Maar niet iedereen is blij met twee tieners op deze machtige positie... en al helemaal niet met Nemesis. Ze ziet eruit als een doodgewoon meisje, maar schijn bedriegt: ze is gemaakt om te doden. Nemesis wil Tyrus beschermen met alles wat ze in zich heeft - desnoods met haar leven.

four-half-stars
The Empress geschreven door: S.J. Kincaid
Bladzijden: 416
Serie: The Diabolic #2
Meer van deze auteur: The Diabolic
Uitgeverij: Young & Awesome | 16 May 2018
Genre: Young Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Stiekem ietsje minder dan bij het eerste deel maar nog steeds erg mooi! Ik vind de vleugels gewoon een beetje eng denk ik hahaha!

The Empress is het tweede boek in de Diabolic trilogie van Kincaid. Eigenlijk zou Diabolic een standalone boek zijn maar door het grote succes is het verhaal uitgebreid tot nu zelfs drie boeken.

Zoals je in mijn recensie van Diabolic kon lezen was ik echt verknocht aan dat verhaal.

Meeleven to the MAX! Dit boek heb ik gewoon weg verslonden, het is non stop spannend en op het einde was ik niet zeker of mijn hart nog wel klopte! Ik heb de laatste hoofdstukken met ingehouden adem uitgelezen!

Ik hoopte dus op veel meer van die spanning in The Empress!

The Empress gaat verder nadat The Diabolic was gestopt, met Tyrus die de troon besteeg als keizer, en Nemesis aan zijn zijde. Velen zijn tegen hun relatie maar dat kan hun er niet van weerhouden!

Helaas heeft het keizerschap ook een politiek tintje en met iemand die hem graag van de troon wil stoten in de buurt moeten Nemesis en Tyrus slim zijn! Er moet worden onderhandelt, maar er is heel veel verraad, en heel veel achterbakse mensen!

Het begin van het verhaal is een beetje langzaam! Er gebeurt ook zo veel en daar gaat best wat tijd overheen in dit verhaal. Hoewel ik dus in het begin een beetje bang was dat dit deel niet zo goed zou zijn las ik toch door en ik ben blij dat ik dat gedaan heb! Dit boek begint misschien niet zo sterk als Diabolic maar eindigt zeker zo!

The Empress is een stuk meer sci-fi dan Diabolic en hoe Nemesis en Tyrus over de Melkweg reizen met hun sterrenschepen is iets waar ik niet verwacht had van te houden. Ik ben geen grote sci-fi fan maar in dit boek is het precies een mooie verhouding, zelfs voor mensen die dus niet zo van sci-fi houden!

En dan de plot twists…. waar ik het hierboven over een langzaam begin had? Nou dat verandert op een gegeven moment in de snelheid van het licht! Voor ik het wou kwam ik aan bij het einde van het boek en DAT EINDE!!!! Ik kan het gewoon niet handelen om nog zo lang te moeten wachten op het derde deel!

The Empress is een wervelwind verhaal! Het zuigt je op en gooit je gevoelens allerlei kanten op!

Als je The Diabolic hebt gelezen moet je The Empress lezen.  De wereldopbouw en de complotten in dit tweede deel waren echt nog beter dan in het eerste! Ik hoop echt dat het laatste deel een bevredigend einde zal gaan zijn!

[bol_product_links block_id=”bol_5c5c2d2696ad7_selected-products” products=”9200000059720311,9200000063028820,9200000085112509,9200000085063358″ name=”kincaid” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”800″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments