Recensie | The Perfectionists (The Perfectionists #1), Sara Shepard

Recensie | The Perfectionists (The Perfectionists #1), Sara Shepard

Mackenzie, Ava, Julie, Caitlin en Parker lijken op het eerste gezicht niet veel gemeenschappelijk te hebben. Ze hebben elk hun eigen vrienden, drama's en doelen. Maar ze delen wel één ding: hun intense haat voor Nolan Hotchkiss. Nolan heeft het leven van veel studenten geruïneerd, en ze vinden dat hij moet boeten voor wat hij gedaan heeft. Ze bedenken de perfecte moord - een hypothetische moord, natuurlijk. Het is slechts fictie... totdat hun wens werkelijkheid is geworden. Nolan is vermoord, precies zoals ze hadden gepland. Maar zij hebben het niet gedaan. Dus wie dan wel?

four-stars
The Perfectionists geschreven door: Sara Shepard
Bladzijden: 254
Serie: The Perfectionists #1
Uitgeverij: Uitgeverij Moon | juni 2019
Genre: Young Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Tja… Het is meteen duidelijk dat de Perfectionists een spin-off is! Toch snap ik niet helemaal waarom gekozen is voor deze cover. Dit is namelijk de cover met Mona en Alison…. echt van de nieuwe tv show dus zeg maar. Maar die verschilt wel een stukje met het verhaal! Wat ik zo zag van de trailer dan! Plus na het lezen heb ik nergens Mona of Allison gezien in dit boek?

Ik was, en ben nog steeds, een grote fan van Pretty Little Liars. Toen ik The Perfectionists voorbij zag komen was ik dan ook meteen geïntrigeerd. Dezelfde spannende verwachtingen als bij Pretty Little Liars! Ik hoop dat hij net zo goed gaat zijn!

Ik zal toegeven dat het boek me iets langer dan normaal kostte om er in te komen. Maar je kreeg dan ook wel meteen een vloedgolf aan informatie van verschillende personages! Even mijn draai vinden en het was weer even veel genieten als dat ik deed bij de PLL serie!

Hoewel ik in het begin dacht dat de meerdere povs me verwarring zouden gaan brengen bleek het me totaal geen moeite te kosten omdat ze allemaal echt hun eigen verschillende, persoonlijke leven hebben.

Ik vond elk van de meisjes intrigerend op hun eigen manier maar ik denk dat Julie en Parker toch wel mijn favorieten zijn door hun thuissituaties. Alle vijf de meisjes hebben iets met elkaar gemeen maar onderling weten ze ook niet alles van elkaar!

Sommige plots lijken een beetje doorzichtig te zijn maar dan blijkt elke keer weer dat Sara toch wel heel goed alles in bochten kan wringen om je op het verkeerde been te zetten!

The Perfectionists is een sappig who dunnit mysterie!

De uiteindelijke plot zelf is echt goed uitgevoerd. Het hele boek door trek je conclusies en ik heb nu nog steeds geen idee wat er gebeurd is. Ik heb totaal geen idee meer wie de moordenaar is en ik wil het weten!!!

Deze serie is natuurlijk maar tweedelig en dus komen we er het volgende boek achter hoe het zit maar ik kan je zeggen dat de Who is -A- Feelings er weer helemaal inzitten bij me!

Het boek eindigt met een behoorlijk spannend open einde. Ik hoop maar dat deel twee al op de vertaal planning staat!

The Perfectionists is weer net zo verslavend leesmateriaal als Pretty Little Liars. Je wedt weer non-stop op het verkeerde paard en sluit dit boek af met een urgent verlangen naar boek twee!

[bol_product_links block_id=”bol_5d1354d92637b_selected-products” products=”9200000107966614″ name=”The Perfectionists” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”798″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.