Recensie | Thia (King Serie #3), T.M. Frazier

Recensie | Thia (King Serie #3), T.M. Frazier

Geruïneerd. Gebroken. Verloren.Thia is alles kwijt. Haar laatste optie, is zich wenden tot de motorrijder die ze als kind ontmoet heeft.Ze wil de gunst verzilveren die hij haar al die jaren geleden maakte.
Bear's beste vriend is dood. Zijn vader wil hem met de grond gelijk maken.Hij heeft belangrijkere dingen aan zijn hoofd dan het roosharige meisje van het tankstation, die hij dacht nooit meer terug te zien.
Totdat haar gehavende lichaam voor zijn deur wordt gegooid.Zijn belofte aan Thia nakomen betekent dat Bear bereid moet zijn om alles te riskeren, inclusief zijn leven... en wat er nog over is van zijn hart.
Thia is gekwetst en gehavend.Bear is ruig en gewetenloos.Het zou nooit kunnen werken tussen hen.Het is een leugen die ze BIJNA geloven.
THIA is het derde boek in de King serie en is bedoeld om te lezen na KING & TYRANT.

four-stars
Thia geschreven door: T.M. Frazier
Bladzijden: 294
Serie: King #3
Meer van deze auteur: King, Tyrant, Bear , Preppy 1: Hij zal je verraden , Preppy 2: Hij zal je verlossen
Uitgeverij: SVM Publishing | 10 March 2020
Genre: Romance
Vertaald door: Jacodine van de Velde
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Wat vind ik van de cover

Ik hou er van dat deze serie wel echte personages op de covers heeft maar in ieder geval geen hele gezichten. Zo kun je toch nog een beetje zelf je eigen fantasie gebruiken.

Wel denk ik dat ze ergens niet duister genoeg zijn? Als je naar de covers kijkt verwacht je in ieder geval niet zulke heftige verhalen. Aan de andere kant zegt de synopsis natuurlijk  genoeg. Dit zijn geen zoete koekjes boekjes!

Wat vind ik van het verhaal

Laat ik vooraf beginnen met zeggen dat ik me wel een stuk van dit boek heb laten lijden door irritatie. Ik ben niet iemand die zal zeggen dat verschil in leeftijden een issue moet zijn. Leeftijd is immers maar een nummer. Toch vond ik het met name aan het begin erg moeilijk te behappen. Het voelde toch een beetje verkeerd aan voor mij. Maar dat ligt meer bij mijn eigen ervaringen en eigen gevoelens, misschien? Denk ik? Zelfs tijdens het tikken van deze recensie gaat mijn gedachtegang nog heen en weer.

Ik heb het boek nog eens opengeslagen en mijn memo’s bekeken en ik moet dus echt zeggen dat ik tot zeker bladzijde 137 echt last had van het idee dat een 28 jarige een stijve krijgt van een 17 jarige. Een 17 jarige die hij toen hij 21 was als 10 jarig klein meisje een belofte deed.

Het eerste ‘contact’ tussen Bear en Thia bij het vuur kon ik dus zeker niet appreciëren. En ik was bang dat het houden van de eerste twee delen van deze serie voor mij ook meteen het einde was.

Toen heb ik het besluit genomen om Thia als volwassene te beschouwen in mijn eigen gedachte. En vanaf dat moment was ik toch wel echt verkocht aan het verhaal.

Dit verhaal voelde nog donkerder aan dan de vorige twee boeken. Het was intens en hartverscheurend, niet alleen Thia haar verhaal maar ook Bear’s verleden en de herinneringen die hem achtervolgden. En het einde van dit boek? Ik was zo blij dat ik meteen door kon met het vierde deel!

Conclusie

Duisterder dan de King serie lees je ze niet snel, soms erg rauw om te lezen maar verslavend tot de laatste letter! SVM Publishing is met het vertalen van dit soort boeken hard op weg naar mijn top 5 van favoriete uitgeverijen!

De ‘King’ serie ook lezen

Bekijk alle titels in deze serie op Bol.com

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.