Recensie | Tweestrijd, Gail McHugh

Emily Cooper is kapot van het overlijden van haar moeder en verhuist naar New York om opnieuw te beginnen. Haar vriend Dillon wil dat ze bij hem komt wonen, maar Emily is daar nog niet klaar voor en trekt in bij een vriendin. Ze neemt een baantje in een Italiaans restaurant om de huur te kunnen betalen. Tijdens haar werk ontmoet ze Gavin. Hij is rijk, charmant en ontzettend aantrekkelijk. Emily doet haar best zich te verzetten tegen wat ze voelt voor Gavin, al weet ze het eigenlijk al vanaf de eerste blik: ze wil hem. Ze begint een beetje te twijfelen aan haar relatie met Dillon. Ligt dat aan Dillon, of aan de zinderende spanning tussen haar en Gavin? Emily zal een paar belangrijke keuzes moeten maken. Keuzes die ervoor zullen zorgen dat vriendschappen eindigen, harten gebroken worden en haar leven nooit meer hetzelfde zal zijn.

five-stars
Tweestrijd geschreven door: Gail McHugh
Bladzijden: 365
Serie: Collide #1
Meer van deze auteur: Hartslag
Uitgeverij: Uitgeverij Q | April 25th 2017
Genre: New Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Ik mocht dit boek ontvangen als recensie exemplaar van de uitgever in ruil voor een eerlijke recensie, hartelijk bedankt hiervoor!

Tweestrijd | De covertweestrijd

Nope, ik hou niet van mensen op de cover en waarom niet? Omdat het zo vaak niet klopt met wat er beschreven word in het boek! Emily de hoofdpersoon heeft kastanjebruin haar en de man in dit boek heeft ravenzwart haar!

De dame op dit boek heeft zwart haar en de man bruin… Snap je mijn issue?

Ik vind de originele cover dan een stuk beter! Geen gezichten op een cover zal voor mij altijd een pluspuntje blijven!

Tweestrijd | De binnenkant

Ongelooflijk dat dit een debuut is! Tweestrijd is zo ontzettend goed geschreven!

Een emotionele en hartbrekende new adult met wederom een fantastische man!

Emily is een jonge meid die recent haar moeder heeft verloren. Ze besluit om te verhuizen van Colorado naar New York om dichter bij haar vriend Dillon te gaan wonen.

Dillon die niet bepaald in de slappe was zit heeft haar en haar zus ontzettend geholpen met de begrafenis en alles wat daaromheen kwam kijken. Hierdoor is Emily hem erg dankbaar, misschien wel te dankbaar!

Dillon blijkt namelijk al snel wat minder leuke trekjes te hebben en dan is daar Gavin!

Gavin valt in de categorie “Ik wil de kleren van zijn lijf rukken en hem met huid en haar verslinden” aldus Emily!

Hij word Meneer Lang, Donker en Uiterst Neukbaar gedoopt en ik ben ook vrijwel meteen weg van hem!

Gail schets een levendige hunk! Donkerharig met blauwe ogen, rijk, succesvol, getatoeëerd en met een heerlijk karakter. Gewoon smexy 😉

Het tempo in dit boek was echt verrukkelijk! Ik heb dit boek opgepakt en ben al lezend in slaap gevallen! Bij het ontwaken was het dus ook het eerste wat ik weer oppikte tot ik het met een diepe zucht uit las!

Ik moet deel twee hebben! ASAP!!

Ik weet dat veel mensen een boek al niet oppakken omdat het hint naar een driehoeksverhouding maar deze MOET je oppakken! Het is zo ontzettend goed!

En die cliffhanger!!! Je weet dat het een goed boek is wanneer je aan het lezen bent en het steeds dunner wordende stukje achterkant in je handen hebt en bij jezelf denkt: ‘Dit kan nooit genoeg zijn papier meer zijn om alles uit de doeken te doen!!!!!’

Ik hoop dat Uitgeverij Q al bezig is met het vervolg want ik heb het zo ontzettend hard nodig!

(Heel erg minimaal minpuntje: plooien… niks is minder erg dan in ‘the heat of the moment’ te lezen “haar natte plooien….”  zijn we hier een ‘hot and steamy’ boek aan het lezen of ben ik de vitrage aan het wassen? Please don’t!)

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 comments

  1. Wauw, bijzonder haha! Ik heb tot nu toe alleen maar negatieve reacties over dit boek gelezen. Zelf vond ik ‘m ook niet bijster bijzonder. Voornamelijk guilty pleasure, ha! Wel ben ik het met je eens dat ik deel 2 nodig heb. Ik zit twijfelen om deel 2 in het Engels maar aan te schaffen.
    Marleen onlangs geplaatst…Scarlet – Marissa MeyerMy Profile

    1. Ik hou van guilty pleasure boeken! Deze lag helemaal in mijn straatje! Ik denk dat je het vooral niet moet over analyseren! Een boek is om van te genieten en dat deed ik bij dit boek met hoofdletter G!

    2. Maar vraag me wel af waar je dan die negatieve recensies las? Ik google net namelijk de titel en kom maar 1 recensie tegen en die is niet slecht. Zelf gaf je het ook 4 sterren dus dat kan niet negatief zijn toch? Ik wacht lekker tot Q deel 2 vertaald want ik lees liever NL 🙂

  2. Plooien hahahaha lol. daar had je t idd nog over bij de brainstorm van Z&K. Leest idd een beetje ‘meh’ in the heat of the moment. Hoe erg is het met de love triangle ? aangezien ze n vriend heeft op t moment dat ze hem ontmoet.. ben daar een beetje bang voor. net als in dat CoHo boek weet je wel 😉
    melissasbookworld onlangs geplaatst…| MONTHLY RELEASES| JUNE 2017My Profile