| Recensie | Tyrant (King #2), T.M. Frazier

Ik. Herinner. Me. Alles.

Alleen nu wilde ik dat dat niet zo was.Als de mist die mijn herinneringen heeft beneveld, opklaart,komt de waarheid die maanden buiten mijn bereik lag, eindelijk naar voren.

Maar de verlossing die ik verwacht had te voelen, blijft uit.Ik ben nu banger dan ik was toen ik geboeid aan Kings bed wakker werd.Want de waarheid brengt duistere geheimen aan het licht.Geheimen die ik nooit had mogen ontrafelen.

Als ze erachter komen dat ik me alles herinner ofals ik hulp zoek bij de getatoeëerde crimineel die me met lichaam en ziel bezit, breng ik degene van wie ik het meest hou, in gevaar.

Ik weet niet of ik sterk genoeg ben om de aantrekkingskracht tussen King en mij, die elke dat groter wordt, te weerstaan.

Hij heeft me al eens gered, op meer dan één manier.Nu is het mijn beurt om te doen wat er nodig is om hem te redden.

Zelfs als dat betekent, dat ik moet trouwen met iemand anders...

five-stars
| Recensie | Tyrant (King #2), T.M. FrazierTyrant geschreven door: T.M. Frazier
Bladzijden: 446
Serie: King #2
Meer van deze auteur: King, Thia , Bear , Preppy 1: Hij zal je verraden , Preppy 2: Hij zal je verlossen
Uitgeverij: SVM Publishing | 11 December 2018
Genre: Romance
Uitgave: E-book
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Wat ik vind van deze cover? Tja, laten we elkaar geen mietjes noemen 😉

Ik hou er van! Ik zie geen hele gezichten maar wel een lijf met tatoeages dat precies bij King past hoe ik me hem verbeeld. Een zeer geslaagde cover dus!

Na het lezen van King was ik gewoon bijna beledigd! Hoe kon de auteur met zo’n heftige cliffhanger eindigen!!! En wanneer zou SVM Publishing me uit mijn lijden verlossen door het tweede verhaal te vertalen?

En toen was daar Tyrant!

Ik moest meteen beginnen met lezen en was echt verbijsterd hoe het verhaal verder ging.

Doe, Pup of Ray Price heeft een zoontje… Ze blijkt tienermoeder te zijn en hoewel ze het liefst meteen achter King aan gaat kan ze niet zomaar haar zoontje achterlaten. Ook wil ze antwoorden op al haar vragen en zo krijgen wij als lezers steeds meer te lezen over het leven van Ray voor zij op straat terecht kwam als Doe of belandde bij King als Pup.

En met de tijd die verstrijkt komt er steeds meer van haar geheugen terug.

Het halve boek heb ik me tussen het lezen door afgevraagd waarom de titel van dit boek Tyrant is…. Toen ik daarachter kwam was ik echt flabbergasted!!!

Wauw!!!! Die plottwist!

Het eerste gedeelte van het boek krijgt je al een paar keer zo ver dat je naar lucht hapt maar zodra je in de tweede helft van het boek terecht komt?

Heftig!!!! Dat is alles wat ik je er van kan zeggen! Ik was zo verslaafd aan Tyrant dat ik gewoon niet wou stoppen met lezen! Oplossing voor mij is dan bij een e-book dat ik het in de auto verder kan luisteren tijdens het rijden en dus bevond ik mij opeens op de snelweg met een brok in mijn keel, tranen in mijn ogen, al roepend tegen mijn luidsprekers….

Niets kan je hierop voorbereiden en dus hou ik mijn mond verder ook gesloten! Dit moet je zelf ervaren!

Tyrant is een rauw boek dat mijn hart in een stalen greep vasthield en met een einde waarbij al mijn opgekropte emoties loskwamen! Met een traan las ik dit boek uit en ik kan niet anders dan zeggen dat T.M. Frazier een geweldige auteur is.

Deze serie heeft in totaal 9 boeken en hoewel die over andere personages gaan hoop ik van harte dat SVM Publishing deze ook zal gaan vertalen!


Helaas staat deel twee ten tijde van het schrijven van deze recensie nog niet online. Wellicht al wel bij publicatie!

[bol_product_links block_id=”bol_5c090c1ca0cf8_selected-products” products=”9200000097509826,9200000097509799″ name=”king” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”684″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.