Games | Until Dawn | PS4

Niet vaak dat dit me overkomt! Maar soms hoor ik iemand over een nieuw spel praten en dan moet ik het gewoon hebben! Zo ook met Until Dawn, wat ik er van vond lees je hier!

Als acht vrienden tijdens een trip naar een afgelegen hut stranden op een berghelling, krijgen ze door sinistere gebeurtenissen het gevoel dat ze niet alleen zijn.

Stap met knikkende knieën in de schoenen van alle acht doodsbange personages. De spanningen in de groep lopen hoog op terwijl je op zoek gaat naar de identiteit van de gestoorde moordenaar. Je maakt keuzes tussen leven en dood met het geavanceerde butterfly effect-systeem.

Alles wat je doet heeft een drastisch effect op de loop van het verhaal en het lot van elk personage. Alleen jij bepaalt wie het er levend van afbrengt.

Deze spannende game bevat huiveringwekkend acteerwerk van Hollywood-sterren als Hayden Panettiere, tot leven gebracht met door krachtige PS4.

Je kent ze wel toch?

Die horror films met groepen vrienden die samen in een huis zitten en een murderer on the loose!

Je hebt er altijd bepaalde typetjes tussen zitten. De sloerie en de populaire jongen. Het gepeste meisje of de onzekere jongen en ga zo maar door.

En natuurlijk schreeuw jij net als ik tegen de sloerie dat ze niet de trap op moet rennen! Of baal je er van dat die aardige jongen als eerste doodgaat in plaats van die irritante gozer!

In dit spel heb jij echter de regie in handen!

Jij bent verantwoordelijk voor de keuzes van Sam, Mike, Ashley, Chris, Matt, Emily, Jessica en Josh.

En geloof me, dit spel is ontzettend verslavend maar moet je echt niet alleen in het donker spelen!

Vol jumpscares is Until Dawn een game die je echt de kriebels geeft!

Van mij mogen er veel meer van dit soort games op de markt komen!

Heb jij nog tips in dit genre? Laat het me vooral weten!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.