| Recensie | Van Chanel naar flanel, Marijke Vos

Als Jennifer haar steenrijke verloofde Terence bij het altaar van hun miljoenenbruiloft laat staan, beseft ze ook wel dat ze daarmee een tikkeltje aan de late kant is. Maar soms realiseer je je pas op het allerlaatste moment wat het beste voor je is, toch? Jennifer neemt een impulsieve beslissing en ruilt haar peperdure jurk in voor een vliegticket. Met de hulp van haar ietwat criminele en losgeslagen zus slaat ze op de vlucht naar Rainbow Lake, Canada. Daar woont haar geliefde oom Charlie, en Jennifer hoopt bij hem op adem te komen. Maar eenmaal in Canada aangekomen, loopt alles toch net ietsje anders… Gelukkig krijgt ze hulp van de knappe sheriff Branson. Maar zal Terence haar laten gaan?

| Recensie | Van Chanel naar flanel, Marijke VosVan Chanel naar flanel geschreven door: Marijke Vos
Meer van deze auteur: Alles op alles, SET
Uitgeverij: Loft Books | 23 November 2018
Genre: Feelgood
Bladzijden: 248
Uitgave: E-book
Voeg toe op: Goodreads

Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een eerlijke recensie, hartelijk bedankt hiervoor!

Daar ben ik weer zul je vast denken! Ik kan gewoon niet met covers als deze!

Voor het lezen van dit boek vond ik het al niet aantrekkelijk want mensen op de cover! De achtergrond klopt voor mij niet met het sneeuweffect, vooral na het lezen! Als je Rainbow Lake opzoekt in de winter dan ligt daar een dik pak sneeuw! Deze achtergrond is natgeregend. Jennifer in haar peperdure trouwjurk op een besneeuwde achtergrond was beter geweest!

Ik weet dat ik best een miep kan zijn met covers maar ja, men “eet” nu eenmaal met zijn ogen!

Ook de jongen op deze cover is voor mij zo NIET de knappe sheriff Branson! Ja misschien toen hij nog een krielkip jongetje op school was? Na het lezen van het boek passen de personages echt niet voor mij! Ze ogen veel te jong en onzeker met hun houding.

Nadat ik las aan wie Marijke het boek opdraagt met een kleine sidenote (Gerard Butler en Bradley Cooper) weet ik zeker dat zij dit toch ergens eens met me moet zijn want deze twee heren zijn MANNEN!!! En zo kwijlwaardig had ik me de sheriff ook voorgesteld!

Dit was veel meer dan het schattige boek dat ik had verwacht!  Ik verwachte een ‘prins op het witte paard’ verhaal en wat zoetsappige momentjes maar kreeg naast feelgood ook een soort van thriller aspect mee!

Marijke Vos is een nieuwe auteur voor mij en ik geniet van haar schrijfstijl. De hoofdstukken lezen vloeiend en snel weg maar zitten vol plot twists en details.

Het verhaal is leuk met eigenzinnige personages met verschillende persoonlijkheden. De ene persoon is wat stiekem en een ander wat stil of zelfs stug maar de meeste mensen geven Jennifer zo’n warm welkom dat ik me zelfs helemaal thuis voelde in dit heerlijke dorpje in Canada.

Dit boek is naast een feelgood romance ook een persoonlijke reis voor meerdere personages in dit verhaal. Zo ziet Jennifer in hoeveel zij veranderd is voor een man en hoe dat haar leven ten nadele heeft veranderd.

Van Chanel naar flanel is een soort van The Runaway Bride en ik heb er met volle teugen van genoten! Dit boek lees je met gemak in één ruk uit en ik ben benieuwd naar meer van deze auteur.

[bol_product_links block_id=”bol_5c0682454397b_selected-products” products=”9200000102539525″ name=”chanel flanel” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment