Recensie | Van jou (A pound of flesh #3), Sophie Jackson

Hartverscheurend, sexy en meeslepend, dat is Van jou van Sophie Jackson. Hoofdpersonen Riley en Lexie zijn al sinds hun vroege jeugd verkikkerd op elkaar, maar het leven heeft hen in een andere richting geleid. Toch kunnen ze elkaar niet vergeten. Als Riley vanwege een ziekenhuisopname van zijn vader terugkeert naar de plaats waar hij opgroeide, moet hij dan ook meteen aan Lexie denken. En het duurt niet lang voordat hij haar ontmoet – en zijn hart opnieuw aan haar verliest. Maar ze hebben allebei heel wat meegemaakt en dat maakt de liefde er niet makkelijker op. Kan er opnieuw iets opbloeien tussen hen, of staat het verleden in de weg? Van jou is het derde deel in de trilogie van de Britse Sophie Jackson waarin eerder al Stuk van jou en Stil van jou verschenen.

five-stars
Van jou (A Pound of Flesh, #3) geschreven door: Sophie Jackson
Bladzijden: 272
Serie: A pound of Flesh #3
Meer van deze auteur: Stuk van jou, Altijd samen, Eeuwig samen, Stil van jou (A Pound of Flesh, #2)
Uitgeverij: Zomer & Keuning | September 5th 2017
Genre: New Adult, Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Van jou | De covervan jou

Mooie cover! Geen duidelijke gezichten, mooie kleuren!

Van jou | De binnenkant

In Stil van jou werd al een beetje gehint naar het verhaal van Riley. Dat hij iets met zich meezeulde werd al duidelijk en dus was ik meteen heel erg benieuwd naar het verhaal van deze vrouwenverslinder.

Ik had nooit verwacht dat er achter Riley zo’n mooi verhaal zat! Ik ben echt verliefd op hem,  al kan ik niet één boek kiezen wat als favoriet uit de bus springt!

In dit boek werd het ‘geheim’ van Riley onthuld en dat is er één vol eerste liefde en gebroken harten! Ik vond het zo schattig om over de hele jonge Riley te lezen!!!

De jeugd van Riley en Lexie was echt genieten. Hoe je iemand kan leren kennen en hoe een vreemde opeens jouw wereld kan zijn is sowieso al heel mooi maar Sophie schrijft het nog mooier!

De grote onthulling was best choquerend en ik leefde zo intens mee met Riley en zijn moeder! Vanaf de onthulling heb je alleen maar alle hoop dat alles goed komt. Vanaf dat punt is het echter geen ‘En ze leefden nog lang en gelukkig!’ maar komt er een twist in het verhaal die je met een brok in je keel laat zitten!

Ik vind alle delen samen echt een perfecte samenstelling en heb van alle verhalen evenveel genoten!

Van jou is een perfecte afsluiter, ik kan niet wachten op meer van Sophies werk, ik hoop dat ze gauw weer in haar pen kruipt!

De Pound of Flesh serie van Sophie staat in mijn top 3 lijstje van favoriete New Adult boeken! Samen met Rebecca Yarros en J. Lynn!

Als je geen van de vorige boeken in deze serie hebt gelezen, kan je ze ook als stand alone lezen. Toch raad ik je aan om ze op volgorde te lezen omdat dan alle puzzelstukjes op hun plaats vallen!

[bol_product_links block_id=”bol_59b3c62841e2e_selected-products” products=”9200000046154853,9200000060403042,9200000075854434,9200000075854486″ name=”sophie jackson” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.