Recensie | Vegaoo.nl

Verkleedpartijtjes! Wie houdt daar nu niet van? En dan heb ik het niet eens alleen over carnaval! Ik kreeg een heel leuk aanbod van Vegaoo.nl, kijk je mee?

Sommige mensen verkleden zich enkel met carnaval maar ik grijp alles aan voor een verkleedpartijtje! Zo houdt ik geen gewone verjaardagen maar thema verjaardagen. Vieren we carnaval al wonen we niet in de perfecte hos regio. Gaan we in stijl naar de Toppers maar grijp ik ook Halloween en Kerstmis aan voor een verkleedpartijtje!

Toen ik van Vegaoo.nl het aanbod kreeg om op hun site iets uit te kiezen om te recenseren ging ik met het oog op de carnaval graag in op hun aanbod!

Over de website

Als je een kijkje neemt bij de verkleedkleren voor dames zie je dat ze een heel erg ruim aanbod hebben! En niet geheel onbelangrijk, ook ontzettend betaalbaar!

Alles wijst zich vanzelf, de website is heel erg handig en onoverzichtelijk.

Mijn keuzes

Gezien ik me onlangs weer in een heerlijke Grease/Dirty Dancing vibe heb begeven kozen we ervoor om een beetje in die richting te gaan zoeken!

Nu bezit ik al heel veel verkleedkleding die ik met de jaren vergaard heb maar de rest van het gezin is nog niet zo rijkelijk bedeeld in carnavals outfits!

We kropen samen achter de computer en besloten uiteindelijk voor twee outfits te gaan!

De ene dag gingen we voor een echte fifty’s look! Je kunt echt op thema specifiek zoeken; bijvoorbeeld de jaren 50’s.

En zo kwam ik bij deze leuke stippeltjes rok en sokjes met kant! Met het stippeltjes sjaaltje hadden we eventjes ruzie dus die zie je niet op de foto terug!

En voor de andere dag kozen we voor een Pink Lady jasje. Zo zie je hoe enkel kledingstukken al voor een leuk kostuum kunnen zorgen!

Levering

Ik gaf op vrijdagavond heel laat mijn keuze door en woensdag had ik mijn pakketje binnen! Precies op tijd voor de carnaval!

Eindoordeel

Vegaoo.nl heeft echt voor elk thema wel iets in huis en zo kun je dus naar hartenlust blijven scrollen tussen hun vele verkleedkleren voor volwassenen, maar ook koppelkostuums en kinderkostuums zijn goed vertegenwoordigd!

Dus ben je op zoek naar een leuke outfit voor welk feestje dan ook, of op zoek naar leuke decoratie?

Neem vooral even een kijkje op de site!

Ik wil in ieder geval Vegaoo.nl heel erg bedanken voor het genereuze aanbod!


Dit artikel bevat producten die ik gratis ter recensie heb ontvangen. Dit beïnvloed mijn mening echter niet. Voor meer info zie disclaimer.

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.