Recensie | Verblind door hem, Tamara Haagmans

Recensie | Verblind door hem, Tamara Haagmans

Sannes grote droom wordt werkelijkheid: haar boek wordt uitgegeven. Ze is dolenthousiast, tot ze Damian ontmoet, de redacteur met wie ze gaat samenwerken. Tussen hen loopt de spanning hoog op en niet alleen op seksueel gebied. Gelukkig kan Sanne rekenen op steun van haar beste vriend Dennis. Hij maakt er echter geen geheim van dat hij Damian totaal niet vertrouwt. Maar Dennis heeft zelf een geheim en het is nog maar de vraag hoe Sanne zal reageren, als ze hoort wat hij al die tijd voor haar heeft verzwegen.

two-half-stars
Verblind door hem geschreven door: Tamara Haagmans
Bladzijden: 244
Meer van deze auteur: Sprong in het diepe, Plankenkoorts, Met een beetje geluk
Uitgeverij: SVM Publishing | 28 August 2018
Genre: Romance
Uitgave: E-book
Voeg toe op: Goodreads

De cover is lekker roze en geeft je wel een flinke hint van het type boek. De verstrengelde handen op die lakens in combinatie met de synopsis maken je flink nieuwsgierig!

Ik las verschillende recensies van dit boek en daardoor werd ik toch wel aardig benieuwd naar dit boek. Je kunt immers nooit 100% op andermans mening teren gezien ieder een andere smaak heeft.

We maken kennis met Sanne, ze heeft een erotische roman geschreven en probeert die uit te laten geven. Wanneer ze bij de uitgeverij komt voor een afspraak loopt ze daar de verkeerde ruimte in en maakt nogal vreemd kennis met Damian.

Wanneer later blijkt dat haar boek geredigeerd moet worden en zij 1 op 1 met Damian moet gaan werken is dat op zijn zachts gezegd een beetje ongemakkelijk!

Voor mij was het in het begin ook niet zo duidelijk of dit wel mijn cup of tea ging worden door de manier waarop er gechanteerd word en hoe Sanne daar mee omgaat.

Ze wordt eigenlijk vrijwel meteen gechanteerd door haar baas, die ze echt net kent, voor seks en loopt daarop net iets harder wiebelend met haar kont de deur uit.

Nu snap ik best dat als je baas een complete hottie is je net wat extra met je kont wiebelt als je wegloopt maar toch zeker niet als je deze vent net kent en hij je meteen chanteert?

Het verhaal wat daarop volgt is vermakelijk maar wel erg voorspelbaar. De geheimen van zowel Dennis als Damian waren voor mij al in het begin zo klaar als een klontje. Nu is dat niet zozeer een minpuntje want je kunt boekjes als deze heerlijk tussendoor lezen om gewoon even je verstand op nul te zetten en te genieten.

Helaas had ik wel wat minpuntjes die het leesgenot iets verminderde maar al met al was het een lekkere ‘one night stand’ die ik in één ruk uit las! De gulden middenweg voor ‘Verblind door hem’ is dus 2,5 ster!

Als er iets meer heerlijke ‘Hot and Steamy’ momenten waren geweest en iets minder minpuntjes waren geweest gaf ik het 3 sterren!

Sommige puntjes zijn spoilers en dus geblurd! Alleen lezen als je het boek al uit hebt!

Ik hoef geen tekst en uitleg bij sommige zinnen van Sanne? Ik begrijp zonder de onderstreepte zin ook wel wat ze bedoelt met die stoute ideeën.

Hij maakt met zijn vinger kringetjes om mijn navel heen en steekt plagen een vingerkootje naar binnen. Ik krijg er allemaal stoute ideeën van. Waar hij dat nog meer zou kunnen doen, bedoel ik.

Damian geeft haar een telefoon en je zou zeggen dat ze uit de oertijd komt want Whatsapp is helemaal nieuw en “best grappig” volgens haar. Dit geeft me dan wel een ‘onder welke rots lag jij’ gevoel want deze app is al in 2009 ten tonele verschenen. Even dacht ik dat dit dan misschien al een oud geschreven verhaal was maar toen kwam Frozen ter sprake en die dateert uit 2013.

Dus wel een ouder verhaal gezien ze naar de bioscoop konden om Frozen te zien maar desalniettemin is Sanne geen oud omaatje wat je moet uitleggen hoe een telefoon werkt.

Daarnaast schreef ze in haar eigen manuscript ook over foto’s die verzonden werden dus helemaal lekker liep dat niet voor mij.

Op bladzijde 224/442 (kan verschillen per e-reader) lees ik dat ze zich schuldig voelt dat ze Dennis niet meer zo veel ziet omdat ze nu eigenlijk haar vrije tijd met Damian doorbrengt. Dit valt me best rauw op het dak want voor zover ik las hadden ze pas 1x afgesproken en seks gehad? Daarna ging ze naar de bios met Dennis, naar haar vriendin Birgitte om te roddelen over Dennis en toen kwam Dennis weer langs? Ik mis daar tussen dan wel alle tijd die ze zogenaamd met Damian doorbracht!

Ze gaat ballon varen en wanneer de man van dat bedrijf aankomt en uitstapt rent ze naar hem toe en vliegt ze hem om zijn nek…. de man van dat bedrijf dus, die ze niet kent….

Tja ik weet het niet, een volwassen vrouw die vreemde mannen om de nek vliegt uit enthousiasme?

Sommige dingetjes zijn gewoon niet zo logisch:

‘Je draagt geen ondergoed!’

‘Omdat ik constant een stijve heb als jij in de buurt bent! Dat is alleen maar vervelend en nog gevaarlijk ook, als ik klem kom te zitten tussen de rits.’

Is het niet logischer dat hij een boxer draagt zodat zijn stijve niet tussen de rits kan komen?

En dan nog wat puntjes over Dennis…

Ze nodigt Dennis uit in bad? Als gay zijnde? Ook vraagt ze aan hem of hij nog leuke mannen is tegengekomen? Waarom zegt hij daar niet dat hij geen gay is? Ik bedoel dit vraagt ze hem nadat ze mekaar hebben gekust in de bioscoop? Lijkt mij het juiste moment! Ik snap niet waarom iemand je, al helemaal een man, vijf jaar lang zou doen laten denken dat je homo bent. En ook nog eens 5 jaar lang als monnik leven omdat hij alles al heeft wat hij in een relatie zoekt? Dus hij speelt 5 jaar lang homo, heeft geen seks, luistert naar al haar seksverhalen en blijft tussendoor haar gay best friend? Nee, niet heel geloofwaardig en dus ook al vanaf het begin wel duidelijk wat zijn ‘geheim’ is…

Verblind door hem bestellen? Dat kan hier:

[bol_product_links block_id=”bol_5b8e54812c80e_selected-products” products=”9200000096664632″ name=”tamara haagmans” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.