Recensie | Verboden vrucht Omnibus, Abbi Glines

Recensie | Verboden vrucht Omnibus, Abbi Glines

Ze is nog maar negentien. Ze is de dochter van zijn stiefvader. Ze is jong, onervaren en heeft drie jaar lang voor haar zieke moeder gezorgd. Maar voor de 24-jarige Rush Finlay is ze het enige wat ooit verboden terrein is geweest. Een schatrijke vader, de onvoorwaardelijke liefde van zijn moeder en zijn charmes zijn drie redenen waarom hem nooit iets geweigerd wordt.

Blaire Wynns heeft de kleine boerderij in Alabama, die ze met haar moeder deelde, verlaten en trekt in bij haar vader en zijn nieuwe vrouw in hun enorme villa aan het strand van Florida. Gewend als ze was aan haar leven op het platteland, kan ze niet wennen aan de luxe en extravagantie waar ze in haar nieuwe thuis door omringd wordt.

En dat niet alleen, haar vader vertrekt voor de zomer naar Parijs met zijn vrouw, waardoor ze alleen achterblijft met Rush, haar nieuwe stiefbroer, die irritant is, arrogant en… ongelooflijk sexy. Rush is nog knapper dan hij verwend is. En hij irriteert haar. Blaire weet dat hij eigenlijk niet goed voor haar is, maar ze kan de aantrekkingskracht om een of andere reden niet weerstaan, helemaal niet als ze denkt dat dat gevoel wederzijds is…

four-half-stars
Verboden vrucht Omnibus geschreven door: Abbi Glines
Bladzijden: 776
Meer van deze auteur: Adem (Sea Breeze, #1), Alleen voor haar (Sea Breeze #2), Zolang het duurt (Sea Breeze #3), Alleen voor nu (Sea Breeze, #4), Als een herinnering (Sweet #1)
Uitgeverij: Karakter Uitgevers B.V. | juni 2017
Genre: New Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Deze omnibus is een bundeling van de drie eerste delen uit de immens populaire Verboden vrucht-serie: Bijna verliefd, Nooit verliefd en Voor altijd verliefd.

Ik mocht dit boek ontvangen als recensie exemplaar van de uitgever in ruil voor een eerlijke recensie, hartelijk bedankt hiervoor!

 

Verboden Vrucht | De coververboden vrucht

Ik hou van zwarte covers en al helemaal als er dan zo’n prachtig kleuraccent op staat ♥

Verboden Vrucht | De binnenkant

Ik wist van te voren niet helemaal wat ik moest verwachten van dit verhaal. Ik had al eerder boeken gelezen van Abbi Glines en je word dan toch altijd een beetje huiverig dat het misschien allemaal te veel op elkaar gaat lijken.

In Bijna verliefd raakte ik echter vrijwel meteen helemaal in de ban van Blaire en Rush’s verhaal. Hoewel een omnibus dik is en soms wat onhandiger lezen… (lees: na een tijdje best zwaar voor je pols) kon ik hem toch niet neerleggen!

Het tempo hield me goed vast, vooral van Rush was ik al snel helemaal weg en ik vond het dan ook heerlijk om de overige twee delen ook al in mijn handen te hebben!

Abbi Glines heeft in deze omnibus een rollercoaster aan emoties neergezet waar je in sneltrein vaart door heen vliegt. Onderweg word je boos, blij, verliefd en verdrietig en het enige wat je wilt is alleen maar door blijven lezen!

Ik heb aan het einde van deze omnibus echt een mega Rush crush en Abbi Glines staat nu echt in mijn favoriete auteurs lijstje!

De verhaallijn in deze drie boeken is echt super van begin tot einde. Alle personages klopten en ik kan niet wachten tot ik de rest van de Rosemary Beach serie in bezit heb en uit kan vinden hoe de verhaallijnen van de andere personages lopen!!!

Als jij van boeken vol passie houd is Abbi Glines zeker een auteur voor op je to be read lijstje!

Even voor de duidelijkheid. Deze boeken zijn de eerste drie delen uit de Rosemary Beach serie.

De volledige Nederlands vertaalde serie bestaat dus uit de volgende boeken:

 1. Bijna verliefd
 2. Nooit verliefd
 3. Voor altijd verliefd
 4. Opnieuw verliefd
 5. Nagenoeg perfect
 6. Schijnbaar perfect
 7. Een wilde gok
 8. Laatste kans
 9. Je was van mij
 10. Als ik weg ben
 11. Als je terug bent
 12. Het mooiste afscheid
 13. In vuur en vlam

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.