Recensie | Verknocht (Verkikkerd #3), Lisette Jonkman

Recensie | Verknocht (Verkikkerd #3), Lisette Jonkman

Lucy gaat naar Toscane om mee te werken aan een film. Ze doet de visagie van de beroemdste acteur van Nederland, Aris. Een buitenkans! Niet dat Lucy Aris leuk vindt, trouwens. Aris is gewoon goed voor haar netwerk. Meer niet. Eenmaal thuis lijkt het alsof haar vriend Olivier zich steeds verder van haar afkeert. Is hij jaloers, of is er een andere reden? Lucy wordt afgeleid door haar studielast, de bruiloft van twee vrienden en ze maakt zich zorgen om haar beste vriendin. Zo ziet ze over het hoofd wat écht belangrijk is. Pas als het bijna te laat is, ontdekt ze hoe groot haar probleem precies is...

four-stars
Verknocht geschreven door: Lisette Jonkman
Bladzijden: 446
Serie: Verkikkerd #3
Meer van deze auteur: Verkikkerd , Verslingerd , Buren with benefits , Onbegrensde liefde
Uitgeverij: Luitingh Sijthoff | juli 2018
Genre: Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Deze covers maken dat je ze oppakt als vakantie leesvoer! Verknocht ziet er met deze felle kleurtjes uit als de perfecte summer read!

Ai ai ai…. social media werd gevaarlijk! Spoilertjes vonden hun weg in insta stories en dus besloot ik snel het boek in te duiken! Ik kijk het meest uit naar de bruiloft moet ik zeggen!

In dit derde deel lees je natuurlijk verder over je favoriete Fort mensen!

Lucy zit in Italië voor haar werk en dat brengt een nieuw personage in ons leven. Aris (op de één of andere manier zag ik hier steeds Arie voor me, geen verkeerd beeld bij bepaalde situaties….) is een bekende Nederlandse acteur met wie Lucy het goed kan vinden! Hun werk relatie word na een grapje van Aris door Kikker met argusogen bekeken en daardoor besluit Lucy om bepaalde dingen maar voor zich te houden!

Ze maakte misschien niet de beste keuzes en terug in Nederland blijkt dat de eerdere scheurtjes in de relatie tussen haar en Kikker nog wat erger worden. Lucy weet niet wat er met hem aan de hand is, is het de jaloezie of is er meer? Maar zodra ze eindelijk kennis maakt met de inlaws worden haar enkele dingen duidelijk!

Terwijl ze haar drukke tijd verdeelt onder werk, school en een huwelijk organiseren veranderd de moeizame band met Kikker steeds meer! Wanneer Aris steeds meer in hun vriendengroep mengt lijkt het sprookje tussen de Prinses en de Kikker weleens een niet zo’n happy ending te krijgen!

In Verknocht komt het verleden van Kikker aan bod en dat maakt sommige dingen uit de eerdere boeken duidelijk. Maar de nieuwe keuzes die Kikker maakt zijn alles behalve logisch! Zelfs ronduit stupide op sommige momenten!

En dan zijn er natuurlijk ook nog Chris, Paladin en Hermelien!

Wanneer jullie deze recensie lezen is Lisette al bijna een week getrouwd! Laat ik zeggen dat ik hoop dat Verknocht geen voorspellende perikelen bevatte voor hun huwelijk!

Al met al is de Verkikkerd serie van Lisette echt heerlijk vakantie leesvoer!

Hij leest ontzettend makkelijk weg en is lekker vermakelijk! Een stukje van mij denkt dat deze boeken een stukje, misschien wel een stuk, autobiografisch zijn en dat betekent sowieso dat het boek geschreven is met veel liefde voor het verhaal.

[bol_product_links block_id=”bol_5d3484a2cf721_selected-products” products=”9200000100730203,9200000100730025,9200000100730020″ name=”lisette jonkman” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”796″ cols=”3″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.