Recensie | Verleiding (The Royals #1), Erin Watt

De 17-jarige Ella is een echte overlever: met dubieuze baantjes -stripteasedanseres - knoopt ze sinds haar moeders overlijden de eindjes aan elkaar. Ella is vastbesloten haar leven op orde te krijgen.Dan verschijnt Callum, de puissant rijke vader van 5 onweerstaanbare zoons. Ook Callum is vastbesloten: hij wil Ella uit haar armoede verlossen. Ella besluit op Callums landgoed in te trekken, waar haar een gemengde ontvangst wacht: haat en liefde wisselen elkaar af. Krijgt Ella haar leven ooit op orde?

five-stars
Verleiding (The Royals, #1) geschreven door: Erin Watt
Bladzijden: 352
Meer van deze auteur: Verraad (De Royals 2), Geheimen (De Royals, #3), Verlangen (The Royals #4), One Small Thing, Gevaar
Uitgeverij: Uitgeverij De Fontein | mei 2017
Genre: Young Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Verleiding | De coververleiding

Deze cover laat je een beetje op het verkeerde spoor komen. Toen ik het boek oppakte dacht ik aan iets in de trant van De Selectie vast te hebben, tot ik de achterflap las!

De kroon in combinatie met de teksten voor op maken dat je dit boek oppakt om de achterflap te lezen, tijdens het lezen van de achterflap wandel je al richting de kassa!

Geslaagde cover dus!

Verleiding | De binnenkant

Aan het einde van het eerste hoofdstuk gaat het verhaal met raketsnelheid van start! Ik word vastgezogen door het verhaal en alle personages!

Ella heeft op haar jonge leeftijd een heel zwaar leven vol armoede en met het overlijden van haar moeder staat er opeens een rijke man op haar school. Hij wil haar in zijn familie opnemen maar daar is Ella nog niet zo zeker van. Ze slaat op de vlucht maar helaas lukt dat haar niet voor lang.

Wanneer ze bij Callum thuis komt blijkt het een echt mannen huis te zijn met maar liefst 5 zoons! En niet zomaar 5 zoons, ook nog eens erg aantrekkelijke zoons! En laten die nu helemaal niks van Ella willen weten!

Wat volgt is een heerlijk verhaal wat niet zou misstaan als je nieuwe favoriete binge serie op Netflix! En dat is dus ook wat je doet bij dit boek!!! Je binged er doorheen! Voor je het weet kom je bij het einde van het boek en mensen…. Die laatste bladzijdes… Ik weet niet eens wat ik moet zeggen…

De Royals maken je kapot… accurater kan die tekst op de cover niet!

Alles in één is wat ik je kan beloven met dit boek! Want alles waar je van kan houden zit er in!

Er zit drama in, zowel op school als in het dagelijks leven en verleden. Er zitten geweldige badboys in, echte gentlemans maar ook echte klootzakken!!! Valse vriendinnen en meiden die toch anders zijn dan je dacht.

Qua verhaal doet het ook niks niet onder voor een New adult met wat jongere personages!

Op de achterzijde prijkt dan ook het kijkwijzer symbool met de voetjes! Lezen (en vol op genieten) dus vanaf 16 jaar!!!!

Nog niet overtuigd? Dan koop het en lees het zelf! Ik weet zeker dat je dan dezelfde mening hebt als ik!

Ik kan niet wachten tot deel twee verschijnt, is het al oktober???

[bol_product_links block_id=”bol_599ffda6852a8_selected-products” products=”9200000072403773″ name=”verleiding” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”0D0D0D” pricetype_color=”000000″ price_color=”020505″ deliverytime_color=”000300″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

[bol_product_links block_id=”bol_599ffffb95251_selected-products” products=”9200000079578768″ name=”verraad” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 comments

  1. Leuk recensie! Grappig wel dat we heel erg van mening verschillen 😉 Ik ben na een paar hoofdstukken gestopt.

    | Tekst verwijderd ivm spoiler |

    Dit is voor mij zo’n boek in de categorie, moet je leuk vinden.

    1. Haha, ja zo zie je hoe meningen kunnen verschillen! Gelukkig maar dat er voor ieder iets te lezen is!

      De tekst die ik verwijderd heb kan ik me op sommige stukjes wel in vinden maar ik hou gewoon van Bad Boys 😉