Verovering (Game On #1), Kristen Callihan

Verovering (Game On #1), Kristen Callihan

De regels:
1. We zoenen niet2. We blijven niet bij elkaar slapen3. We vertellen dit aan niemand4. We worden NIET verliefd
Anna Jones wil maar één ding: zo snel mogelijk afstuderen. Verliefd worden op Drew Baylor, de quarterback van het footballteam, is ze absoluut niet van plan. Drew is zeker belachelijk sexy en charmant, maar hij staat altijd in de aandacht, en als hij volgend jaar voor een team in de NFL gaat spelen zal dat alleen maar erger worden. Dat lijkt Anna helemaal niets, dus wat haar betreft blijft het bij scharrelen en houden ze zich allebei aan een paar strenge regels.
Maar Drew wil wel graag meer. Hij vindt alles leuk aan Anna: ze is slim, mooi en niet op haar mondje gevallen. Als footballspeler heeft hij geleerd om niet op te geven en alles op alles te zetten om zijn doel te bereiken. Zijn doel in dit geval? Niet alleen Anna’s lichaam, maar ook haar hart veroveren…

four-stars
Verovering geschreven door: Kristen Callihan
Bladzijden: 414
Serie: Game On #1
Uitgeverij: Uitgeverij Volt | 21 May 2019
Genre: New Adult, Romance
Vertaald door: Jeannet Dekker
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Wat vind ik van de cover?

Tja, sorry! De cover van ‘Verovering‘ vind ik echt helemaal niks en dat is waarom ik dit boek maar naar onder bleef schuiven op mijn stapel!

De houding op bed is zo cheesy en ik hou gewoon niet van echte personen op covers! Van mij mogen uitgevers daar nu toch wel eens mee stoppen. Volgens mij ben ik niet de enige namelijk die deze mening deelt.

Wat vind ik van het verhaal?

Ik ben een grote fan van New Adult boeken!

Hoewel ik van NA houd, word ik af en toe wel moe van de atleten/drama formule. Ietwat huiverig begon ik dus aan dit boek. Wat zou het worden, dertien in een dozijn of verfrissend?

Gelukkig voor mij voelde Verovering alles behalve dertien in een dozijn!

Drew en Anna hebben beide wel een verleden maar het tilt niet zwaar in het boek waardoor je met gemak kunt genieten en grinniken van de humoristische band tussen deze twee hoofdpersonages.

Drew is dan wel een top atleet maar één zonder de arrogantie waarmee je ze vaak ziet! Natuurlijk kan hij elke meid om zijn vinger winden die zich aanbied maar Drew wil meer! Hij wil dezelfde liefde als die zijn ouders hadden en dat maakt dit boek niet alleen geloofwaardiger qua insta love maar ook echt smelt waardig!

Anna is een tikje, of een beetje veel, koppig! Maar in tegenstelling tot sommige andere boeken kon ik wel berijpen waarom ze Drew op afstand wou houden.

Iedereen begrijpt natuurlijk welke kant dit opgaat en ik moet zeggen dat ik echt genoten heb van deze verhaallijn vol steamy moments en veel humor!

Dus ja, weer onderwerpen waardoor je denkt dat het het zoveelste boek over die topatleten liefde gaat zijn! Maar deze is verrassend genieten!

Ik heb zin in deel twee!

Klaar om veroverd te worden door een smelt waardige new adult vol steamy momenten? Dan moet je de Verovering zeker lezen!

Hier kun je hem vinden!

[bol_product_links block_id=”bol_5e43d01aa1560_selected-products” products=”9200000112985869,9200000110023993,9200000102249006″ name=”Verovering (Game On #1), Kristen Callihan” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”796″ cols=”3″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Het totaalplaatje!

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments