Recensie | Verraad (The Royals 2), Erin Watt

Recensie | Verraad (The Royals 2), Erin Watt

De Royals – Verraad is het tweede deel in de verslavende en passionele serie De Royals, van de New York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugje Vijftig tinten grijs voor jongeren.

Reed Royal heeft alles: looks, status, geld. De rijke meiden op zijn eliteschool staan in de rij voor hem, maar sinds Ella in zijn leven is, interesseren die hem niet meer. Ella is anders: zij laat zich niet inpakken door een giga landhuis en geld. Reed gaat voor haar door het vuur. Wanneer hij een domme fout maakt en Ella wegjaagt, stort zijn rijkeluisleventje in. Hij moet en zal haar vinden; alleen met haar kan Reed zijn leven vol geheimen en verraad achter zich laten.

four-half-stars
Verraad (De Royals 2) geschreven door: Erin Watt
Bladzijden: 352
Serie: The Royals #2
Meer van deze auteur: Verleiding (The Royals, #1), Geheimen (De Royals, #3), Verlangen (The Royals #4), One Small Thing, Gevaar
Uitgeverij: Uitgeverij De Fontein | October 31st 2017
Genre: Young Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

hot mess

I like it!!! Matcht weer prachtig bij het eerste deel en perfect bij de titels! Ik ben blij dat de afbeeldingen ook op de rug gedrukt staan zodat ze ook in je kast te zien zijn!

Zonder spoilers te geven en dus met een wat kortere recensie dan normaal zeg ik je dat je dit boek niet wilt missen!

Waar zal ik eens beginnen? Jullie weten dat wanneer je Verleiding las je op het einde gillend gek werd! Wat een einde zat er aan dat boek!

Verraad start meteen waar we bij Verleiding in een immense cliffhanger eindigde! Maar dan uit de pov van Reed! Stiekem haten we hem natuurlijk tot in het diepst van ons hart en willen we zijn verhaal helemaal niet horen!!! Maar zoals altijd zit er meer achter de feiten die wij kennen en al gauw heb ik een paar nieuwe aartsrivalen in dit boek!

Terwijl Ella op de vlucht is en Reed nog wat meer fouten maakt en echt iedereen kwaad op hem is, lijkt hij ook op school zijn ‘macht’ te verliezen! Alles valt uit elkaar zonder Ella!

Pas op: Verslavingsgevaar!!! Bomvol bitches & bastards en met (weer) een waanzinnige cliffhanger zijn de Royals mijn Guilty Pleasure van 2017!

In het einde van dit boek staat dat het slot, genaamd Geheimen, in maart 2018 verkrijgbaar is, op Goodreads zie ik echter dat er bij de Engelse versie in totaal 5 boeken en een novelle zijn! Hopelijk volgen deze allemaal nog want dit boek las ik, net als zijn voorganger, in één ruk uit! Is het al maart 2018?

Erin Watt staat op mijn autobuy list! De boeken van dit schrijversduo bestaande uit Jen Frederick en Elle Kennedy staan op mijn vertaal wenslijst! Want als ze samen The Royals kunnen schrijven moeten hun boeken ook heerlijk zijn!

Waarom net geen 5 hoedjes? In boek 1 was meer seks aanwezig en als een boek neer word gezet als “Een vleugje Vijftig tinten grijs voor jongeren.” dan ben ik wel verslaafd 😉 In dit boek is het meer actie en wat minder romantiek! Voor sommige dus misschien een plus, voor mij net iets minder!

[bol_product_links block_id=”bol_5a02d84339bb1_selected-products” products=”9200000079578768,9200000072403773″ name=”royals” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

  1. Weer zo genoten van dit boek! Kom maar op met de rest!! En ja heel graag alle boeken van deze schrijvers vertalen! Elle Kennedy staat al heel lang op mn lijstje!