Recensie | Vertrouw op Mij (Wait for You #6), J. Lynn

Recensie | Vertrouw op Mij (Wait for You #6), J. Lynn

'Vertrouw op mij' is het zesde en laatste deel in de 'Wacht op mij'-serie van Jennifer L. Armentrout. Hoofdpersoon Jillian neemt een baan aan in het familiebedrijf, omdat ze moet toegeven dat het een mooie kans is. Wat haar niet wordt verteld, is dat ze direct onder Brock komt te werken. Jaren geleden was ze als een soort bakvis smoorverliefd op hem, maar hij zat in een geheel andere levensfase. Nu ligt die tijd gelukkig achter hen en na haar eerste weerstand besluit ze gewoon met hem samen te werken. Dat lukt heel aardig, tot ineens blijkt dat hij gevoelens voor háár heeft.

five-stars
Vertrouw op Mij geschreven door: J. Lynn, Jennifer L. Armentrout
Bladzijden: 320
Serie: Wait for You #6
Meer van deze auteur: Wacht op mij (Wait for you #1), Ga voor mij , Blijf bij mij , Val voor mij (Wait for You, #4), Het aanzoek (Wait for You #2.5), Voor altijd (Wait for You #2.5), Bitterzoet (The Dark Elements, #0.5), Witheet (The Dark Elements, #1)
Uitgeverij: Zomer & Keuning | oktober 2017
Genre: New Adult, Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

hot mess

Dat ik echt niet weg ben van covers met gezichten is denk ik onder mijn vaste volgers inmiddels wel duidelijk. Gelukkig heeft de naam van deze auteur zich al in mijn top gevestigd dus hoef ik bij haar niet af te gaan op covers!

Ik vind het wel super hoe er altijd gebruik word gemaakt van kleur in de titels bij alle boeken uit deze serie!

(klik op de foto voor een groter formaat!)

Mijn favoriete New Adult serie komt tot een einde! Vanaf boek 1, Wacht op mij, ben ik al weg van de personages die ik leerde kennen en dat is in dit laatste deel niet anders! In dit laatste boek komen ze allemaal een beetje aan bod!

Vertrouw op mij speelt zich een tijdje na de andere boeken af en dus gaat dit verhaal niet alleen over Jillian en Brock maar zien we ook hoe het nu gaat met de andere stellen. Er komt veel aan bod en ik ben zo blij om nog een glimp van mijn favoriete boekpersonages te krijgen.

Dat maakt het wel moeilijker om een spoiler vrije recensie te schrijven over dit boek!

Over het algemeen vond ik het verhaal van Jillian en Brock echt leuk. Jillian is al van kleins af aan verliefd op Brock, helaas denkt ze dat hij haar meer ziet als zijn kleine zusje. Hun relatie is ingewikkeld omdat Brock zo ongeveer geadopteerd is door de Lima familie.

Jillian heeft 6 jaar nadat ze Brock zag besloten om haar leven te gaan veranderen. Om eens echt te gaan leven! Ze heeft in het verleden iets tragisch meegemaakt waardoor ze zich flink heeft afgezonderd van haar familie en het familiebedrijf maar besluit nu toch om in één van de filialen te gaan werken! En dan is daar Brock!

Vertrouw op mij is een kat en muis spel met de perfecte mix van liefde, drama, romantiek en spanning! Een heerlijk laatste deel van de Wacht op mij serie!

Elk boek in deze serie kan als stand-alone gelezen worden maar ik raad je aan ze op volgorde te lezen!

Ik kan niet wachten tot haar volgende boeken vertaald zijn. Ben je benieuwd welke dat gaan zijn? Lees dan even mijn interview met haar door!

vertrouw op mij

De serie is uit…. Dat is het enig minpuntje! Tijd voor de uitgevers om Lux te vertalen 😉

[bol_product_links block_id=”bol_59f8815c08818_selected-products” products=”9200000079530640″ name=”Vertrouw op mij” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.