Recensie | Voor het laatst gezien, Caleb Roehrig

Recensie | Voor het laatst gezien, Caleb Roehrig

Sensationele thriller voor fans van 13 Reasons Why en Gone Girl

Flynns vriendin January is verdwenen en iedereen gaat ervan uit dat hij daar meer van weet. Hij was tenslotte haar vriendje. En hij is de laatste die haar gezien heeft. Flynn heeft echter een geheim dat zo groot is dat hij de waarheid over hun laatste ontmoeting moet verdraaien. Terwijl hij probeert te achterhalen wat er met January is gebeurd, zal hij de waarheid over zichzelf onder ogen moeten zien. Dan ontdekt hij dat ook zij geheimen had, met verstrekkende gevolgen.

'Ik wilde in Voor het laatst gezien graag spelen met perspectieven. Je leert January eigenlijk alleen kennen door de ogen van anderen, en daardoor is het aan de lezer om te bepalen of ze oprecht heeft gehandeld.' Caleb Roehrig over Voor het laatst gezien

five-stars
Voor het laatst gezien geschreven door: Caleb Roehrig
Bladzijden: 288
Meer van deze auteur: Dwaalspoor
Uitgeverij: Van Goor | 4 November 2018
Genre: Young Adult
Uitgave: Hardcover
Voeg toe op: Goodreads

Ik moet toegeven dat de cover is waarom ik dit boek kocht. Het doet zo mysterieus en duister aan dat ik meteen geïntrigeerd was! Tegelijkertijd is dat ook altijd wel een beetje gevaarlijk want de cover heeft al hoge verwachtingen geschapen!

En toen begon ik met lezen, en hield ik niet meer op tot ik het uit had! Van het begin af aan zuigt dit boek je naar binnen! Zelfs tijdens het koken kon ik het niet neerleggen! Mysterie, romantiek, angst, verwarring, drama en zoveel intriges dat ik je bijna niks kan vertellen wil ik het verhaal niet weggeven!

Laten we maar zeggen dat dit boek mijn hoge verwachtingen meer dan waar heeft gemaakt. Het is een verhaal waarbij je zelf ook de spanning door je hele lijf voelt!

Ken je dat gevoel wanneer je een enge film kijkt en je weet dat er iets engs aankomt en je door je vingers heen gluurt? Zo zat ik dus op een gegeven moment ook, ik moest weten wat er ging gebeuren maar de spanning zat zo in mijn keel dat ik de pagina bijna niet om kon slaan!

Echt geweldig hoe Caleb Roehrig dit gevoel in een boek heeft gekregen!

De personages zijn ook zo geweldig neergezet! Er is natuurlijk een bad guy, en hoewel ik vrij in het begin wel mijn vermoeden had wie het was word je toch nog van meerdere kanten een beetje in de war gemaakt!

De verdwijning van January heeft zoveel mysterie er om heen en naarmate je verder in dit boek komt ontrafelt Flynn steeds meer geheimen. Niet alleen van January maar van iedereen in dit verhaal! Dit boek zit vol met geheimen, angsten en onzekerheden! Eerlijk gezegd is dit boek gewoon een vloedgolf aan emoties!

Volwassen worden gaat nu eenmaal gepaard met groeipijn!

Ik wil absoluut niet spoilen want dit boek moet je echt zelf ervaren maar ik ben echt weg van de hoofdpersoon Flynn! Hij is zo overtuigend geschreven en ik hou er van hoe ‘echt’ hij is! Zijn gevoelens, zijn angsten maar ook zijn lef! Ik hield echt van alles aan dit boek! De cover het verhaal, de mysteries en de personages!

Voor het laatst gezien is echt een young adult thriller als geen ander! Vol met mysteries, onvoorziene ontwikkelingen en aangrijpende personages. Een YA LGBT-thriller die je niet mag missen!

[bol_product_links block_id=”bol_5c3ca86c07b23_selected-products” products=”9200000095300866,9200000095341776″ name=”Voor het laatst gezien” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”800″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Ok, als er één conclusie is die ik kan trekken over jouw blog dan is het dat je mijn verlanglijstje altijd doet groeien 😀

    Nu weer! Deze recensie spreekt zo aan dat ik zin heb om nu naar de boekhandel te rennen.