Recensie | Waanzin (This is #1), Natasha Madison

Recensie | Waanzin (This is #1), Natasha Madison

Zara Stone
Mijn hele leven heb ik gezworen om nooit met een ijshockeyspeler te daten. Ik weet beter, want ik heb alles gezien hoe zij leven. Mijn vader is een ijshockeygod, mijn broer is de aanvoerder van het meest succesvolle NHL-team ter wereld, en mijn zwager speelt ook in de competitie. Hun levens zijn gecompliceerd, dus ik koos bewust voor een ander pad.Ik werd verliefd op een wetenschapper. Maar in plaats van een huwelijksaanzoek te doen, maakte hij het uit met mij.Vier maanden later zag ik zijn verlovingsfoto op Instagram. Ik kon hem daar niet mee laten wegkomen. Nee, het maakte niet uit hoe, ik ging die man laten inzien dat ik hem niet nodig had.
Evan Richards
Ik was in de running om mijn puntenrecord van vorig jaar te halen, klaar om de nummer één plek in de competitie te claimen. Als beste in het veld, droeg ik mijn carrière hoog in het vaandel.Toen twitterde ijshockey prinses Zara Stone me. Ze wilde dat ik samen met haar de bruiloft van haar ex zou crashen.Het ergste wat er kan gebeuren? Een PR nachtmerrie. Het beste? Een leuke nacht met een mooie vrouw.
Het begon als een spel, iets waar ik goed in ben. Haar gekke idee veranderde in iets waar ik niet naar op zoek was, iets wat geen van ons beiden wilde.
Als puntje bij paaltje komt, gaat er maar één gedachte door mijn hoofd: Dit is waanzin. Ook, dit is waanzinnig goed.

four-stars
Waanzin geschreven door: Natasha Madison
Bladzijden: 247
Serie: This is #1
Meer van deze auteur: Flirten met de baas, Flirten met de playboy , Onafwendbaar, Flirten met mijn ex, Flirten met de buurman (Flirten met serie #3)
Uitgeverij: SVM Publishing | 2 December 2020
Genre: Romance
Vertaald door: Karolien Compiet-Lambrechts
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Wat vind ik van de cover

Oh boy… Tja, waanzin? Ik vind de ijshockey achtergrond helemaal prima! Maar die houding en deze man? Nee, nee en nog eens nee! Helemaal na het lezen vind ik het zo’n ontzettende nee!

Deze houding, de manier waarop zijn mond zit en de richting van zijn ogen…

Pardon my language ladies maar als je deze recensie leest dan hou je net als ik van de smut boekjes en dat ben je geen preutse tante!

Dit is toch zeker net een foto uit een pornofilm! Ik zeg het je deze man stond in de film op het punt van komen terwijl de weg gefotoshopte dame hem in haar mond had….

Ik cringe zo hard van deze cover! Gelukkig maakt het verhaal alles goed!

Wat vind ik van het verhaal

Heerlijk! Een ijshockey familie met een een tweeling die echt helemaal niks met ijshockey heeft!

En natuurlijk, hoe cheesy kan het zijn: ze word verliefd op een ijshockey ster!

Zara werd gedumpt door haar vriend en stortte zich vol overgave in haar bedrijf! Tot ze vier maanden later een dieptepunt bereikte en hoorde dat haar ex verloofd was.  Drank is geen wijze raadgever en dus was ze uit op wraak!

Wat is er nu beter dan op zijn bruiloft op komen dagen met aan haar arm niemand minder dan haar ex zijn grootste idool!

Eén kleine, dronken tweet en de wereld staat op zijn kop!

Wanneer ze elkaar ontmoeten zorgt het voor vele conflicten met vele mensen. Niet alleen de broers van Zara hebben iets te zeggen over deze ontmoeting, ook de zus van Evan heeft haar mening klaar staan.

Wat volgt is een lange afstandsrelatie met drama, cadeautjes, lieve berichten en veel zorgen van hun families. Oh, en Lilo en Stitch ♥ daar kom je vanzelf wel achter!

Conclusie

Het was een heerlijk zoet verhaal waarin relaties met stoere ijshockey mannen die alles voor hun vrouwen over hebben centraal staan!

Wat begon als een wraakmissie brengt twee mensen samen die onwijs goed matchen. Een leuke, humoristische relatie met een fijne sfeer door het hele boek heen!

En die epiloog? Hartjes!

Ik ben benieuwd naar de rest van deze serie!

Waanzin ook lezen

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Hihi ik moet lachen om je reactie op de cover. Het verhaal vond ik leuk, deel 2 ga ik gauw lezen..in februari of maart!