Recensie | Wachten op de ware (Lotus House #2), Audrey Carlan

Recensie | Wachten op de ware (Lotus House #2), Audrey Carlan

Amber St. James heeft een duidelijk doel voor ogen: de beste student Geneeskunde van haar jaar zijn, en daarna dokter worden. Op haar tweeëntwintigste heeft ze nog nooit gezoend of een date gehad, en daar houdt ze zich ook totaal niet mee bezig. Maar voor haar studie moét ze zich wel verdiepen in de menselijke seksualiteit; een vooruitzicht waar ze zich bij voorbaat geen raad mee weet.

Dash Alexander is gespecialiseerd in tantrische yoga, de meest intieme, sensuele vorm van yoga die er is. Zijn vrouwelijke leerlingen vallen zonder uitzondering voor zijn unieke stijl van lesgeven, zijn rustige karakter en zijn fantastische lichaam. Wanneer hij hoort van Ambers probleem biedt hij aan haar te helpen, als zij hem in ruil daarvoor assisteert bij zijn tantralessen. Geestelijk voelen ze al snel een klik met elkaar, maar lichamelijk valt er bij Amber meer te overwinnen dan een beetje verlegenheid…

two-half-stars
Wachten op de ware (Lotus House #2) geschreven door: Audrey Carlan
Bladzijden: 336
Serie: Lotus House #2
Meer van deze auteur: Nooit Verliefd Worden (Calendar Girl #1), Alles heeft een prijs - april/mei/juni (Calendar Girl #2), Echte schoonheid zit van binnen (Calendar Girl #3), Lang en gelukkig - oktober/november/december (Calendar Girl #4), Lessen in de liefde
Uitgeverij: Boekerij | januari 2018
Genre: Love & Romance, Erotica
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Een tweede deel en deze heeft dezelfde lotusbloem maar dan in een andere kleur. Dit is bij de Calendar Girl serie ook gedaan en zorgt hierdoor wel voor herkenning van deze auteur.

Wel vraag ik me af of de series niet te veel op elkaar lijken, de Calendar Girl serie heeft namelijk precies dezelfde banner met titel op de voorkant.

Wellicht las je mijn recensie van deel 1, Lessen in de liefde. Ik was daarin niet geheel positief. Helaas word ook deze recensie er geen vol lof.

In dit deel lezen we vanuit Amber en Dash.

Amber ken je uit het eerste boek zij is het gelovige en maagdelijke vriendin/buurmeisje van Genevieve. Meteen bij de start van dit boek denk ik dus aan haar quote waarmee ik de vorige recensie afsloot. Amber was er namelijk van overtuigd dat je nou eenmaal soms per ongeluk zwanger kan worden. Maar zo leert dit boek mij, ze studeert geneeskunde en is 22 jaar. (Get my point?)

Ondanks dat Amber maagd is wil ze haar studie toch verleggen naar menselijke seksualiteit. Nee, niet zoals op de flap staat omdat dat nodig is voor een studie geneeskunde? Alsof je daarbij moet leren over orgasmes? Wel doet ze dit onderzoek omdat ze als 22 jarige maagd toch zeg maar last heeft van een kriebel en erg nieuwsgierig is. Het echte werk bewaart ze voor haar toekomstige echtgenoot dus in plaats van de real deal gaat ze meelopen met de tantra yoga van Dash. Minder handig misschien dat ze al twee jaar stiekem verliefd is op hem.

Dash heeft net als voorganger Trent een liefde voor koosnaampjes die je direct gebruikt bij iemand die je niet kent. Zijn koosnaampje is Vogeltje en in het begin van het boek is hij voornamelijk bezig met vermelden hoe begeerlijk Amber wel niet is. Toch vind ik Dash stukken leuker dan Trent en blijkt hij verder in het boek toch ook wel een beetje een heertje te zijn.

Dan zit er ook nog een plottwist in dit boek, Ambers moeder is overleden en haar vader is geheel onbekend. Halverwege het boek is alles echter zo voorspelbaar dat je wel weet welke kant het opgaat!

Het rare is dat hoewel ik me af en toe groen en geel erger, bijna een ei op mijn hoofd heb van alle keren dat ik facepalm na een zin die tien keer nergens op slaat, toch door blijf lezen! Ondanks dat er vaak dingen niet kloppen zit er ergens een verslavend element in. Helaas niet zo geweldig uitgevoerd als in de Calendar Girl serie maar toch wil ik het volgende deel ook lezen?

Dit tweede deel krijgt dus 2,5 ster wat een hele ster omhoog is vergeleken met deel een. Ergens gaat dit heel vreemd klinken maar ik denk dat dit komt doordat er in Wachten op de ware een stuk minder seks zit waardoor het gehalte aan rare opmerkingen minder hoog lag. Misschien is het derde deel scheepsrecht al heb ik door de kennismaking met Atlas en Mila geen hoge verwachtingen.

Het is 2018. We leven in een wereld waar echt alles kan! Maar ik geloof dat de auteur na het schrijven van de Calendar girl serie terug is gekropen naar 1950 of zo?

Niet alleen vermeld Amber dat Genevieve en Trent een bastaard krijgen omdat ze niet getrouwd zijn nee ze bid ook nog voor hun!

Ik bad elke avond dat Genevieve met Trent zou trouwen en haar kind zou behoeden voor jarenlange roddels en uitsluiting. Kinderen en volwassenen konden zo gemeen zijn.

Really Audrey? Dus kinderen van ongetrouwde mensen zijn bastaards en worden uitgesloten.

Daarnaast is een personage neerzetten dat zo super gelovig is misschien niet echt de perfecte combinatie met erotische series? Na een gelikte lip en een beet op een onderlip de zin ‘Alle schepselen Gods verdienen verlossing.’ lezen is zeg maar een flinke buzzkill?

Zo praat Amber op een gegeven moment met haar priester over de ongelovige Ash waarop hij zegt: ‘God houdt van al Zijn kinderen, zelfs van degenen die op een dwaalspoor zijn gebracht. Is het mogelijk om deze jongeman in contact te brengen met de kerk en jouw geloof?’

Dat klinkt dus alsof je als niet gelovige op een dwaalspoor zit? Maar volgens de priester komen alle kinderen van God vroeg of laat tot inzicht. Ikzelf ben niet gelovig en dus heb ik me echt rot zitten ergeren.

Hierna volgt weer een beetje een rant…. het spijt me maar ik heb een boek vol sticky notes en ik moet het kwijt! Een eventuele spoiler is niet te vermijden!

Ik ben er van overtuigd dat deze serie misschien vanuit een mannelijk oogpunt worden geschreven? Big mistake want die lezen je boeken denk ik niet! En vrouwen van nu hoeven niet te lezen hoe haar taille nog slanker leek en hoe alle vrouwen in deze boeken perfecte barbiepopjes zijn. Een en al spieren, tieten en strakke kogelronde konten…

De muskus geur is weer flink aanwezig en natuurlijk is de pik van Dash dik, lang en zo hard dat hij er een spijker mee in een stuk hout had kunnen slaan (was die van Trent toch harder, hij kon een gat in staal rammen…. don’t mind me…. just facepalming again!) En als we dan toch al daar zijn beland, hij heeft kortgeknipte blonde krullen rond de wortel van zijn penis. En als je hem pijpt ga je watertanden wanneer zijn smaak kennismaakt met je smaakpapillen! (Said no woman ever!) Oh en raad eens!!! Ook deze penis blijft na een nacht slapen en een vrouw die over zijn heup gedrapeerd ligt begraven in de vrouw!

Daarnaast is de orale seks vrij ongeloofwaardig, tenminste naar mijn eigen inzicht? Een vrouw die een krachtig en intens orgasme beleeft door orale seks word vastgedrukt en hij blijft doorgaan met haar orgasmes geven door orale bevrediging. Een tweede, een derde, een vierde en zelfs tot hij de tel kwijtraakte…. want dat raakt niet overgevoelig? Hierna verkrampt zijn hand maar ze blijft maar klaar komen… sjies! En dus gaat hij door met beffen…..

Vogeltjes, suikerhartjes, wortels, teruggetrokken kapjes en muskus? Godallemachtig 😉 wat een verschil met haar eerste serie.

Last but not least word ik anno 2018 een beetje moe van de onveilige seks. Dames en heren van onveilige orale seks kun je ook ziektes krijgen. Als je iemand niet kent lijkt me een testje voordat je onveilige dingen doet wel op zijn plek.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment