Recensie | Wallbanger (Cocktail #1), Alice Clayton

Recensie | Wallbanger (Cocktail #1), Alice Clayton

Caroline is net verhuisd naar een supermooi appartement in San Francisco, waar ze woont met haar kat en een blinkend nieuwe keukenmachine. Ze is helemaal in haar nopjes, tot ze erachter komt dat de muren wel erg dun zijn en ze daarom alle spannende escapades van haar buurman kan horen. Ze hoort hem meerdere malen, en met een aantal verschillende luidruchtige dames.Op een avond kan Caroline het niet meer aan: ze stormt haar huis uit en begint op zijn voordeur te bonken om te eisen dat hij ophoudt met die herrie. Wanneer de buurman opendoet, komt het tot een onvergetelijke confrontatie. De spanning tussen Caroline en haar buurman is om te snijden, maar je weet wat ze zeggen: beter een sexy buur dan een verre vriend.

four-stars
Wallbanger geschreven door: Alice Clayton
Bladzijden: 368
Serie: Cocktail #1
Uitgeverij: Uitgeverij Volt | 1 April 2021
Genre: Romance
Vertaald door: Jet van den Toorn
Uitgave: Hardcover
Voeg toe op: Goodreads

Wat vind ik van de cover

Niks mis mee al vraag ik me wel af waarom er niet voor het origineel is gekozen waarbij er letterlijk tegen de muur aan gebeukt word 😉 of een roze babydoll.

Wat vind ik van het verhaal

Toen ik de titel voorbij zag komen in een sneakpeek bij de uitgever, wist ik dat ik dit boek moest lezen. Er zijn bepaalde woorden die je gewoon direct triggeren en ‘Wallbanger’ is er daar één van 😏

Wallbanger is een perfecte combinatie van humor en sex! Een enemies to lover concept waar ik altijd zo weg van ben!

Dit verhaal gaat over Caroline, een zeer seksueel gefrustreerde vrouw die haar ‘O’ is kwijtgeraakt en ervan overtuigd is dat ze die nooit meer terug gaat vinden!

Wanneer ze intrekt in haar nieuwe appartement blijkt ze een buurman te hebben die er geen enkel probleem mee lijkt te hebben om diverse vrouwen hun ‘O’ te bezorgen! En dat doet hij door letterlijk tegen haar slaapkamermuur aan te beuken!

Wie is die ‘Wallbanger’ die vrouwen kan laten miauwen?

Niemand minder dan Simon, een sexy fotograaf die niet alleen Caroline doet smelten!

Als Caroline het niet meer kan verdragen, confronteert ze Simon. Wat begint als een haat tussen de twee, verandert al snel in een vriendschap – een vriendschap met een hoop seksuele vonken. Hoe hard ze ook proberen om hun relatie in de vriendenzone te houden, ze kunnen niet ontkennen dat ze elkaar tot elkaar aangetrokken voelen.

Er zijn tussendoor wel enkele belachelijke momenten met Caroline haar aparte kat. Als kat eigenaar met 2 gecastreerde katers kan ik zeggen dat ik zo nu en dan het een tikje te idioot vond maar de rest van het verhaal maakte alles goed!

Conclusie

Over het algemeen heb ik echt genoten van dit boek en ik kijk dan ook uit naar de andere boeken van Alice Clayton. Hopelijk vertaald de uitgeverij deze ook snel!

Als je op zoek bent naar veel gelach en heerlijke seksuele toespelingen dan mag je Wallbanger niet missen.

Wallbanger ook lezen

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.