Recensie | When It’s Real, Erin Watt

Recensie | When It’s Real, Erin Watt

Popster Oakley is hot en heeft miljoenen fans. Meiden staan in de rij voor hem, maar dat geldt niet voor Vaughn. En juist zij moet hem helpen om van zijn badboy-imago af te komen.
When it’s real is een onweerstaanbare roman van Erin Watt, bekend van de succesvolle en populaire boekenserie De Royals.
Popster Oakley is hot en heeft miljoenen fans. De paparazzi smullen van zijn escapades. Maar als Oakley nog serieus genomen wil worden in de muziekindustrie, moet hij iets aan zijn imago doen.
Wie kan hem daarbij beter helpen dan de doodgewone Vaughn? Ze hoeft zich alleen maar voor te doen als zijn nieuwe vriendin. Maar Vaughn vindt Oakley maar een arrogante sukkel. Oké, hij is hot, maar denk maar niet dat zij voor hem zal vallen.

four-stars
When It's Real geschreven door: Erin Watt
Bladzijden: 416
Meer van deze auteur: Verleiding (The Royals, #1), Verraad (De Royals 2), Geheimen (De Royals, #3), Verlangen (The Royals #4), One Small Thing
Uitgeverij: Uitgeverij De Fontein | 20 October 2020
Genre: Young Adult, New Adult
Vertaald door: Marie-Lousie van Dongen
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Wat vind ik van de cover

‘When it’s real’ heeft een prachtige cover! Mooie kleuren en dan dat betoverende sterretje, ik ben fan!

Wat vind ik van het verhaal

Iedereen die de ‘Royals’ heeft gelezen kijkt denk ik hals reikend uit naar nieuwe boeken van dit auteurs duo! Je kunt dus wel raden hoe blij ik was met een nieuwe vertaling!

Laten we beginnen met zeggen dat ik echt een fan ben van enemies to lovers. En hoewel ze nu niet echt vijanden zijn beginnen ze wel op verkeerde voet met beide vooroordelen over de ander die ver van de waarheid zijn.

En wellicht is het ook wel handig om te vermelden voor de mensen die wat minder met de sexy scenes hebben, ‘When it’s real’ is een stuk braver dan de ‘Royals’!

Oakley is een tieneridool met een waardeloos imago! Hij wil zijn muziek naar een next level tillen maar zit met een blokkade. Daarnaast is degene met wie hij dolgraag wil samenwerken nu niet echt gecharmeerd van Oakley zijn gedrag. Tijd voor het management om aan de touwtjes te gaan trekken. Ze komen met een make it or break it deal waar Oakley in eerste instantie compleet geen zin in lijkt te hebben. Een brave nep vriendin lijkt hem wel het laatste dat hem zal helpen.

Tot hij bij de meeting Vaughn leert kennen!

Vaughn is net klaar met de middelbare school maar beslist een tussenjaar te nemen voordat ze naar de universiteit gaat. Door dit jaar te gaan werken kan ze haar zus en broertjes ook financieel helpen.

Vaughn wil in eerste instantie niks van de deal weten. Hoewel ze een vriendje heeft en dus eigenlijk niks van de ‘fake relatie deal’ wilt weten voelt ze zich schuldig naar haar hardwerkende zus. Ze besluit om akkoord te gaan omdat het geld dat ze zal verdienen hun hele gezin zal helpen.

Wat ze niet weet is dat Oakley haar hele wereld op zijn kop zal zetten op een manier de ze nooit zag aankomen!

Conclusie

Klinkt misschien een beetje cheesy maar ‘When it’s real’ heeft me echt weten te verrassen! En stiekem voelde ik me weer helemaal een verliefde tiener tijdens het lezen van dit boek!

‘When it’s real’ ook lezen

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.