Recensie | Wilder (The Renegades #1), Rebecca Yarros

Recensie | Wilder (The Renegades #1), Rebecca Yarros

Het eerste deel van Rebecca Yarros' Renegades-serie, "Wilder', gaat over Leah. Zij krijgt de kans om een jaar lang te studeren aan boord van een schip dat de hele wereld over vaart. Dan moet ze alleen wel een medestudent bijles geven én hij moet slagen.

Eitje, denkt ze, want Leah is zelf een topstudent. Als iemand een ander iets kan bijbrengen, is zij het. Maar dan ontmoet ze haar leerling: Paxton Wilder.

Hij is ongelofelijk aantrekkelijk, en ongelofelijk niet bezig met studeren. Wilder maakt deel uit van een stuntteam, de Renegades, en daar leeft hij voor. Het zal haar dus heel wat moeite kosten om hem de nodige stof bij te brengen. Maar misschien heeft hij haar ook wel wat te leren.

Een originele new adult van Rebecca Yarros, de auteur die bekend werd met de Flight & Glory-serie.

five-stars
Wilder geschreven door: Rebecca Yarros
Bladzijden: 368
Serie: The Renegades #1
Meer van deze auteur: Onverminderd, Onbereikbaar , Onverwacht , De laatste brief, Onverschrokken
Uitgeverij: Zomer & Keuning | 19 July 2018
Genre: New Adult, Romance
Uitgave: eBook
Voeg toe op: Goodreads

Zomers! Ik krijg van de cover echt een beetje een Californië vibe! Nu speelt dit boek zich af op een cruise die onder meer langs Bermuda gaat dus het tropische past wel.

Ik weet niet eens waar ik moet beginnen met het enthousiast zijn over deze serie! Het eerste wat ik opschreef toen ik het boek uit had was:

‘Finished in one setting!!!! Absolutely loved it! Wish I could 3D print myself a Paxton.❤️’

Eigenlijk heb je maar twee woorden nodig: Paxton Wilder. Meer reden heb je eigenlijk niet nodig om dit boek meteen op te pakken!

Een recensie heeft meer nodig dan twee woorden dus hier ga ik dan!

Dit boek is uniek! Ik heb al heel wat new adult boeken gelezen waarbij je op een gegeven moment een dertien in een dozijn gevoel krijgt. Dit is echter geen boek dat je zult lezen en vergeten. Yarros heeft de gave om personages op te bouwen waar je zo mee betrokken raakt. Tot het einde van het boek blijf je geboeid lezen.

We ontmoeten Leah en Pax aan boord van het cruiseschip de Athena.  Leah is iemand met vrees voor hoogtes en dat heeft een reden. Eigenlijk is ze wel bang voor meer… of gewoon voor het leven.

Ze zou eigenlijk met haar beste vriendin Rachel op het cruiseschip verblijven maar door pfeiffer kon Rachel helaas niet meteen mee!

Heel jammer want naar het einde van het boek toe lijkt ook Rachel me een vrouw naar mijn hart. Haar favo quote is onderstaande van Eleanor Roosevelt.

A woman is like a tea bag – you can’t tell how strong she is until you put her in hot water.

Paxton is totaal het tegenovergestelde van Leah. Hij is één van de Renegades! Een groepje waaghalzen dat de meest extreme stunts uithaalt!

Waar Leah Pax moet helpen met zijn schoolwerk bedenkt ze dat hij haar misschien wel kan helpen met over haar angsten heen komen.

Gooi daar geheimen uit het verleden bij die ze niet aan elkaar durven vertellen en je hebt een geweldig verhaal!!

De plot, de personages maar ook zeker de setting van dit boek is gewoon geweldig!

Een moderne versie van de Love Boat ♥ dat is dus wat ik het tofst vond!  Dat dit boek zich afspeelt op een cruiseschip de Athena.

Tijdens hun studie meert het schip in verschillende havens aan voor excursies en zo krijg je gebeurtenissen over de hele wereld in één boek!

Ik wou gewoon meteen het vliegtuig inspringen en naar Mykonos afreizen!

Dit boek heeft de perfecte hoeveelheid spanning en actie. En natuurlijk ook de hot and steamy gedeeltes!

Ik wist dat hij een vallende ster was – te heet, te vurig, te gevaarlijk voor mij. Hij zou me levend verbranden en dan de as opeten. Maar ik wilde hem er niet minder door.

Vanaf de eerste bladzijde was ik al aan de haak geslagen door dit boek en ik las het dan ook in één ruk uit! Heel anders dan de Flyboys waar ik zo veel van hou maar de Renegades hebben ook mijn hart veroverd!

Ik kan echt niet wachten om verder te gaan met Nova ♥

[bol_product_links block_id=”bol_5b7c0079eac66_selected-products” products=”9200000095621774″ name=”wilder” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Wat een fijne en enthousiaste recensie! Ik kende deze serie nog niet, maar ze klinken echt super leuk! Ik heb nog niet al te veel New Adult boeken gelezen, maar deze gaat op mijn TBR.