Recensie | Wreck this journal, nu in kleur! – Keri Smith

Recensie | Wreck this journal, nu in kleur! – Keri Smith

Wreck this journal nu 48 pagina's dikker én in kleur!

Wreck this journal bestaat 10 jaar en dat moet gevierd worden. Daarom komt Keri Smith nu met een speciale full color edition. Daarnaast bevat dit boek een nieuwe introductie van Keri Smith, 50% nieuwe of gewijzigde opdrachten én heeft 48 pagina's meer pagina's.

Je mag er mee gooien, 'm onder de douche nemen of 'm volplakken met kleine dingetjes die je op straat hebt gevonden: het boek Wreck this Journal - Jubileumeditie staat vol met de meest uiteenlopende, prikkelende opdrachten. Je kan helemaal losgaan met kleuren, verven, knippen, plakken,... want het boek MOET stuk. Je mag alle opdrachten door elkaar heen uitvoeren op de manier zoals jij dat wilt. Het resultaat vaak verbluffend en bovendien verslavend. Als je eenmaal een Wreck this Journal hebt volgekladderd/geschreven en geplakt, wil je meer...

five-stars
Wreck this journal, nu in kleur! geschreven door: Keri Smith
Bladzijden: 224
Uitgeverij: Unieboek | Het Spectrum | June 12th 2017
Genre: Creatief
Uitgave: Paperback
Illustraties: Studio Vrijdag
Voeg toe op: Goodreads

Ik mocht dit boek ontvangen als recensie exemplaar van de uitgever in ruil voor een eerlijke recensie, hartelijk bedankt hiervoor!

Wreck this journal | De cover

Wat een groot verschil met de vorige uitgave!

Deze is hysterisch maar heerlijk druk, vol met lekker in het oog springende kleurrijke afbeeldingen!

Wreck this journal | De binnenkant

Toen ik een persbericht kreeg van dit geweldig leuke boekje wist ik niet hoe snel ik moest reageren! Bij de vorige uitgave was ik nog iets huiverig maar al gauw kreeg ik (dankzij mijn kind) de smaak te pakken 😉

Toen dit prachtige recensie exemplaar op de mat viel moest ik dus ook snel zeggen dat ik er nog foto’s van moest maken want er werd zeer enthousiast gereageerd! Toch moest het ‘wrecken’ nog eventjes wachten tot ik het hele boekje van kaft tot kaft bekeken had!

Er komen ook wat herkenbare dingetjes aan bod maar ook zeker heel veel nieuwe, geweldige opdrachten!

Dit is dus echt een must have boekje gevuld met hilarische dingen als tongschilderen… you got to have it to know about it! Wellicht moet je voor sommige opdrachten ook wel een sterke maag hebben 😉 en voor weer andere opdrachten zeer vindingrijk zijn!

Goed contact met je buren is op zich ook wel handig 😉

En voor nu? Gaat dit mooie boekje er (ben ik bang) compleet aan! Ze staan achter me te springen om te beginnen met wrecken!

Bewaren

Bewaren

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.