Recensie | Zeven perfecte dagen, Rosie Walsh

Recensie | Zeven perfecte dagen, Rosie Walsh

Het klinkt idioot: al na zeven dagen zeker weten dat hij de liefde van je leven is. Maar jullie hebben beiden nog nooit iets zo zeker geweten. Alleen: waarom belt hij dan niet? Soms is de waarheid te pijnlijk...

Stel je voor dat je een man ontmoet, een geweldige man, en zeven dagen met hem doorbrengt. Aan het einde van deze week ben je er zeker van: dit is hem, de Grote Liefde. En hij denkt hetzelfde. Er is geen twijfel mogelijk.

Dan gaat hij op reis en belooft je dat hij zal bellen, nog vanaf het vliegveld. Maar hij belt niet. Hij laat niets horen. Je vrienden zeggen dat je hem moet vergeten, maar je weet dat ze ongelijk hebben. Er moet iets gebeurd zijn, er moet een reden zijn voor zijn stilte, voor zijn verdwijning.

En stel je nu eens voor dat je gelijk hebt. Er is een reden, maar die kun je niet veranderen. Want die reden, dat ben jij…

five-stars
Zeven perfecte dagen geschreven door: Rosie Walsh
Bladzijden: 336
Uitgeverij: Boekerij | 5 June 2018
Genre: Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Deze cover doet me heel erg denken aan de covers van Liane Moriarty. Ik word altijd wel vrolijk van covers met allemaal kleurtjes. Wel een beetje een uitleg bij deze cover en die hierboven. Op Goodreads heet het boek Zes perfecte dagen en zie je dus ook die titel op de cover. Wat de uiteindelijke versie gaat zijn zie ik dus ook pas als hij in de winkel ligt 🙂

Het boek begint zoet, we kijken mee naar de dagen die Sarah met Eddie doorbrengt en ze lijken echt perfect voor elkaar. Het tempo ligt in het begin van het boek nog wat traag maar op een gegeven moment lopen alle personages en diverse verhaallijnen op zo’n manier door elkaar dat het boek je echt vastgrijpt.

Vanaf het moment dat Eddie weg gaat loopt alles in het honderd. Compleet in de war verandert Sarah van een sterke vrouw in een wrak dat al stalkend over het internet probeert uit te zoeken waarom Eddie niet meer reageert. En eerlijk gezegd veranderde ik ook in een stalker, ik bleef maar bladzijden omslaan om er achter te komen wat er aan de hand was met Eddie. Was hij gewoon een complete eikel? Had hij alleen maar misbruik gemaakt van haar? Of was er iets gebeurd met hem? En waarom zou Sarah de reden zijn?

Dit boek zit zo fantastisch in elkaar!!! De brieven die in dit boek staan, het vertellen van nu en vroeger. Ik heb de hele tijd een bepaald gevoel gehad bij wat er plaatst heeft gevonden in het verleden van Sarah en ik zat er gewoon naast! Ik hou van boeken die dit voor je in petto hebben!

En dat einde? Hoeveel tranen kan een mens hebben? Tranen van verdriet, tranen van vreugde…. een compleet sobfest aan het einde van dit boek met een perfecte afsluiting ♥

Ik had niet verwacht zo’n geweldig verhaal te vinden in Zeven perfecte dagen!

[bol_product_links block_id=”bol_5af9805073ede_selected-products” products=”9200000091698738″ name=”rosie walsh” sub_id=”” link_color=”FF7777″ subtitle_color=”FF7777″ pricetype_color=”FF7777″ price_color=”FF7777″ deliverytime_color=”FF7777″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

  1. Ik vond dit ook een fantastisch boek en had al een maand geleden vele lovende kritieken ervoor voorspeld. Ik dacht trouwens dat ik wist hoe de vork aan de steel zat maar de rollen waren net omgekeerd ;-). Je hebt gelijk dat de cover aan Liane Moriarty doet denken ook!

  2. Oh, dat met die cover heb ik ook. Hij doet me echt aan de omslagen van Liana Moriarty denken. Ik ben benieuwd of ze hem gaan behouden of dat het boek er uiteindelijk heel anders zal uitzien wanneer hij in de winkelrekken verschijnt.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Het hele jaar door lezenMy Profile