Recensie | Zij en ik, Nic Stone

Recensie | Zij en ik, Nic Stone

Jupiter en haar buurjongen Courtney zijn al elf jaar beste vrienden, maar alles verandert als de mooie, sprankelende Rae hun leven instapt.

Courtney 'Coop' Cooper: Gedumpt. Nog een keer. Normaal zou ik het niet erg vinden, maar op dit moment negeert mijn beste vriendin Jupiter Sanchez me om een of ander meisje te appen.

Rae Evelyn Chin: Ik ben het 'nieuwe meisje', maar Jupiter en Courtney laten me voelen dat ik hier thuishoor. Ik wil hem kussen. En haar ook.

Jupiter 'Jupe' Charity-Sanchez: Het enige wat erger is dan het verliezen van het meisje dat je liefhebt aan een jongen, is haar verliezen aan jouw jongen. Ik moet iets doen.

Eén verhaal. Drie kanten. Geen gemakkelijke oplossingen. Als het gaat om liefde, aantrekkingskracht en relaties, is niets eenvoudig.

'Ik wilde dat ik Zij en ik had kunnen lezen toen ik vroeger zelf probeerde uit te vinden wanneer het oké is om van iemand te houden.' Nic Stone over Zij en ik.

five-stars
Zij en ik geschreven door: Nic Stone
Bladzijden: 288
Meer van deze auteur: Wat zou Martin doen?
Uitgeverij: Best of Ya | 5 October 2018
Genre: Young Adult
Uitgave: Hardcover
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Past perfect bij het verhaal! Maakt ook nieuwsgierig, erg geslaagd dus!

Toen ik dit boek zag in de catalogus was ik meteen geïntrigeerd maar ik wist niet goed wat ik er van moest verwachten. Ik ben zo blij dat ik het gelezen heb ♥ Dit is zonder twijfel één van mijn favoriete van dit jaar!

Drie hoofdpersonen krijgen elk een eigen deel van het boek voor hunzelf. En dan niet elk hun deel van hetzelfde tijdsbestek, nee we gaan gewoon verder van waar het vorige personage eindigde.

Een boek zoals deze heb ik nog niet eerder gelezen en ik moet zeggen dat ik echt helemaal weg ben van elk van de personages en de manier waarop dit boek geschreven is. Normaal wissel je af, per hoofdstuk een ander personage maar in dit boek heeft ieder zijn eigen stukje boek.

Allereerst is daar Courtney ‘Coop’ Cooper, hij wil een relatie met iemand maar degene waar hij verliefd op is is onbereikbaar. Maar dat is niet zijn enige issue.

Zijn beste vriendin is Jupe, ofwel Jupiter Charity-Sanchez. En Jupe, dochter van twee vaders, denkt dat ze zichzelf heel goed kent maar raakt compleet in de war van haar gevoelens.

En dan komt Rae Evelyn Chin bij hun op school. Ze heeft gevoelens voor twee mensen tegelijk en twijfelt heel erg aan haar eigen geaardheid en hoe ze hiermee om moet gaan.

Dat zijn dus al drie perfecte ingrediënten voor een extreem rollercoaster ritje van gevoelens!

Ik hield echt van Coop, Jupe en Rae. Ze hadden allemaal hun gebreken en problemen, maar het waren zulke interessante, leuke personages om over te lezen. Alle drie de tieners hebben verschillende achtergronden en elk hun eigen verschillende problemen.

Coop en Jupiter’s ouders zijn geweldige toevoegingen. En dan nog een kleine side note voor twee andere favo personages in dit boek! Twee jongens die ik echt in mijn hart heb gesloten. Britain en Golly ♥ echt elk deel waarin hun zaten vond ik geweldig!

Zij en ik is een verrassend verhaal met een liefdesdriehoek waar je van gaat houden! Een boek bol van de diversiteit. Dit boek is perfect voor iedereen, lees het ♥

Zij en ik heeft de perfecte ingrediënten voor een extreem rollercoaster ritje van gevoelens! Absoluut één van mijn favoriete van dit jaar! Een boek waar iedereen van gaat houden, lees het ♥

[bol_product_links block_id=”bol_5bcb616fca720_selected-products” products=”9200000095300874″ name=”zij en ik” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Fijne recensie weer! Ik las dit boek dit weekend uit en ik vond hem echt geweldig <3 Ik wil meer lezen over deze personages!