Recensie | Zijn Banaan (Objects of Attraction, #1), Penelope Bloom

Recensie | Zijn Banaan (Objects of Attraction, #1), Penelope Bloom

Deel 1 van de Verboden vruchten-serie

Een heerlijke serie vol hilarische situaties en steamy scènes

Voor de fans van Jennifer Probst en Audrey Carlan

Eindelijk is het gelukt: Natasha krijgt haar allereerste serieuze opdracht als businessjournalist. Dit is haar grote kans om te bewijzen dat ze meer is dan een klunzige flapuit: ze mag Galleon Enterprises infiltreren om schandalen rondom CEO Bruce Chamberson te onderzoeken. Het enige wat ze hoeft te doen om binnen te komen, is door de man in kwestie aangenomen worden als stagiaire. Kat in ’t bakkie.

Totdat blijkt dat Bruce de knapste man is die Natasha ooit heeft gezien. En hij haar vlak voor het interview op heterdaad betrapt met een banaan in haar hand. Een banaan met zijn naam erop in dikke vette viltstiftletters. Hoe gaat ze zich hieruit redden?

four-stars
Zijn Banaan geschreven door: Penelope Bloom
Bladzijden: 192
Serie: Objects of Attraction #1
Meer van deze auteur: Haar Kers, Zijn Traktatie
Uitgeverij: Boekerij | 13 June 2019
Genre: Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Vind ik gewoon echt hilarisch! Zijn banaan is heerlijk dubbelzinnig en ik was meteen verkocht nadat ik ze zag in de catalogus! Een simpele cover die zichzelf verkoopt! Perfect dus volgens Wonderland maatstaven!

Na die synopsis ben ik helemaal verkocht hoor! Ik heb geen hoogstaande verwachtingen van Zijn banaan, hahaha sorry dat klinkt weer echt raar, maar ik denk dat er wel veel humor in gaat zitten! Helemaal enthousiast dus!

Zijn banaan is een heerlijke roman over de onhandige Natasha. Ze wordt maar niet serieus genomen op haar werk en het enige dat ze wil is een keer een echt artikel te schrijven! Ze krijgt een kans om undercover als stagiair te gaan werken bij Galleon Enterprises. De bedoeling is dat ze daar alle dirt gaat scoopen die er over Bruce te vinden is!

De andere pov lees je vanuit Bruce. Hij is een toegewijde, hard werkende man die nooit fouten maakt en overkomt als een blok beton! Door iets in zijn verleden heeft hij zichzelf compleet afgesloten voor vrouwelijk schoon!

Hun eerste ontmoeting is een hilarische ramp en Natasha’s leven lijkt als Bruce zijn stagiaire de hel op aarde te worden! The Devil in Prada is een piece of cake vergeleken met het gedrag en de eisen van Bruce! Maar wanneer ze elkaar beter leren kennen staat er natuurlijk een geheim tussen in! Wat gebeurt er als Bruce achter Natasha’s geheim komt?

Zijn banaan heeft een lekker vloeiende verhaallijn en heeft alle ingrediënten voor simpelweg even genieten met een lach en blos op je gezicht!

Dit boek is van alle markten thuis! Het is zowel grappig als vertederend en steamy! Ik kon het echt niet meer neerleggen nadat ik begon!

Het is natuurlijk geen literatuur hoogstandje maar geloof me als ik zeg dat dit boek je uit elk dipje sleurt!

[bol_product_links block_id=”bol_5d4da6070581a_selected-products” products=”9200000108571045,9200000108571138,9200000108570756″ name=”penelope bloom” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”796″ cols=”3″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments