Recensie | Zolang het duurt (Sea Breeze #3), Abbi Glines

Recensie | Zolang het duurt (Sea Breeze #3), Abbi Glines

Derde deel uit de populaire Sea Breeze-serieLow heeft het hart van Cage gebroken nadat ze een relatie met Marcus in Alleen voor haar. Het leven van Cage begon langzaamaan van de rails te raken, eindigend in een arrestatie voor beschonken rijden. Om zijn baseballbeurs te kunnen behouden - het enige waar hij naast Low om geeft - moet Cage een zomerbaantje zien te vinden. Weg van Sea Breeze. Op een boerderij, met een hoop koeien en zonder hete meisjes. Misschien is dat wat Cage nodig heeft om alles weer op orde te krijgen.Maar de eigenaar van de boerderij blijkt een knappe maar chagrijnige dochter te hebben. Cage ziet een hoop geheimen en verdriet in haar ogen. Hij wil niets liever dan haar zowel mentaal als fysiek uitkleden in de schuur, maar is hij wel klaar voor de consequenties?

five-stars
Zolang het duurt (Sea Breeze #3) geschreven door: Abbi Glines
Bladzijden: 288
Serie: Sea Breeze #3
Meer van deze auteur: Adem (Sea Breeze, #1), Alleen voor haar (Sea Breeze #2), Verboden vrucht Omnibus, Alleen voor nu (Sea Breeze, #4), Als een herinnering (Sweet #1)
Uitgeverij: Karakter Uitgevers B.V. | December 25th 2017
Genre: Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Ik vind zwarte covers met kleurelementen altijd fantastisch!

Deze serie van Abbi Glines heeft gelukkig ook een hele herkenbare coverreeks!

Elk deel is zwart met een mooie closeup van een bloem! Ik vind het ook heel mooi dat de titel in dezelfde kleur als de bloem is!

Soms zijn oorspronkelijke covers mooier maar bij deze serie heeft de uitgever echt een perfecte keuze gemaakt!

Eigenlijk kan ik hier best kort zijn 🙂

Ik vond dit boek echt gewoon WAUW! Binnen een paar bladzijden was ik al zo emotioneel betrokken dat ik meteen wist dat ik dit boek in één ruk uit moest lezen! De proloog breekt je hart!

Als je de vorige boeken las heb je al kennis gemaakt met Low. In Zolang het duurt leren we Cage beter kennen, misschien herken je hem wel hij is de beste vriend van Low.

Zijn leven is nooit makkelijk geweest maar gaat de laatste tijd steeds meer bergafwaarts. Nadat hij gepakt is op rijden onder invloed word hij door zijn coach naar een boerderij gestuurd om daar voor straf te gaan werken. Eenmaal daar is de straf misschien minder dan hij gedacht had want op de boerderij woont Eva. En hij ziet haar meteen zitten!

Maar Eva heeft geen oog voor playboy Cage. Ze heeft wel een paar namen voor hem in petto; Soa, Nietsnut, Klootzak en Dronkenlap zijn daar voorbeelden van.

Toch blijft Cage geinteresseerd maar Eva verbergt iets wat hij nooit had zien aankomen.

Wat ik verder nog kwijt wil over dit boek? Uhhhh, LEES HET! Je kunt nooit genoeg book boyfriends hebben en Cage gaat gegarandeerd diep in je hart zitten! Met tepelpiercing en al 😉

Alles wat Abbi tot dusver heeft geschreven vond ik echt geweldig en zo ook dit derde deel in deze heerlijke serie.

De eerste twee boeken kregen vier sterren maar deze krijgt er absoluut 5. Een perfecte mix van uiteenlopende emoties, verdriet tot verlangen, alles zit er in!

Ik ben zo ontzettend benieuwd naar het volgende deel dat gelukkig volgende week verschijnt.

Niet één! Heb genoten!

[bol_product_links block_id=”bol_5a7a1a646b124_selected-products” products=”9200000057421961,9200000079283522,9200000087358121,9200000085090087″ name=”abbi glines” sub_id=”” link_color=”E68383″ subtitle_color=”E68383″ pricetype_color=”E68383″ price_color=”E68383″ deliverytime_color=”E68383″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.