Recensie | Zomer in Carrick Park (Tempest Sisters #1), Kirsty Ferry

Recensie | Zomer in Carrick Park (Tempest Sisters #1), Kirsty Ferry

Een zomerse trouwerij. Vijftig cupcakes. En een man die ze nooit meer zou zien, dacht ze...Als Joel Leicester het hotel binnenloopt waar Rosa Tempest werkt, kan ze haar ogen bijna niet geloven. Van alle hotels in heel noordelijk Yorkshire, moet juist de man die haar hart heeft gebroken, Carrick Park binnen wandelen.De laatste keer dat Rosa Joel zag, was toen ze na een doldwaze vakantie voor zijn voordeur stonden en werden begroet door een vrouw die beweerde zijn verloofde te zijn. Rosa is toen niet blijven hangen om Joels kant van het verhaal te horen. En nu, zes jaar later, heeft het lot dus een onaangename verrassing voor haar in petto. Want de toch al desastreuze trouwerij op Carrick Park kan namelijk alleen worden gered als Rosa en Joel met elkaar samenwerken.

three-half-stars
Zomer in Carrick Park geschreven door: Kirsty Ferry
Bladzijden: 100
Serie: Tempest Sisters #1
Uitgeverij: Choc Lit NL | juni 2019
Genre: Feelgood, Romance
Uitgave: eBook
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Tja, Carrick Park is wel een romantisch plaatje. Maar ik vind het wel heel erg oubollig overkomen. Ik zou het aan de cover alleen niet opgepakt hebben in de winkel.

Oh wat een dun boekje! 145 bladzijden! Ik ben heel benieuwd of dit verhaal dan wel helemaal tot zijn recht gaat komen!

In dit verhaal ontmoeten we Rosa, de oudste van drie zussen.

Rosa werkt ze in een hotel als senior receptioniste. Het hotel organiseert veel bruiloften en bij één van die bruiloften moet de ‘best man’ van de bruidegom iets romantisch zien te regelen.

Helaas voor Rosa is deze ‘best man’ iemand die er voor gezorgd heeft dat haar leven loopt zoals het loopt. Rosa vind zichzelf echter de verstandigste zus van de drie. Ze houdt zich verre van relaties nadat ze ontzettend gekwetst is in het verleden. Ze heeft haar gebroken hart nooit echt helemaal verwerkt en heeft zich in plaats daarvan gestort op haar werk en bakken.

Van alle verdraaide hotels in de hele verdraaide wereld… waarom moest hij nou in hemelsnaam net het mijne binnenstappen?

Vanaf dat moment wisselen de povs van Rosa en ‘best man’ Joel zich af.

Joel kreeg nooit de kans om Rosa precies uit te leggen wat er precies misging in hun relatie! Hij wil dolgraag aan haar uitleggen dat hun relatie geëindigd is door een misverstand maar Rosa wil er niks van horen.

Wanneer de bruiloft een ramp dreigt te worden zijn Joel en Rosa op elkaar aangewezen om alles op te lossen.

Ik heb echt genoten van hoe dit boek terug gaat naar 6 jaar geleden toen Rosa en Joel voor het eerst bij elkaar kwamen. Rosa werkte toen nog in de bakkerij van haar ooms en dat is hoe ze Joel leerde kennen.

Zomer in Carrick park heeft een heerlijke verhaallijn, goed neergezette personages en een prachtige omgeving!

Lezen over hun verleden en de vele pogingen van Joel maakte dat ik wou dat er nog veel meer van dit verhaal was! En meer lezen over de tijd in de bakkerij was ook niet verkeerd geweest! Ik kon het gebak bijna ruiken!

Hoewel ik voor het lezen bang was dat dit te dunne boekje geen afgerond verhaal kon bevatten is het tegendeel bewezen!

[bol_product_links block_id=”bol_5d46b49857040_selected-products” products=”9200000109193672,9200000108319840″ name=”Zomer in Carrick Park” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”799″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.