| Reminder | Secret Valentine Book Swap 2019

Meedoen aan de originele en leukste Secret Valentine? Kijk nog gauw even hier want de sluiting van de inschrijving komt er aan!

Ik weet dat het morgen Sinterklaas is en dat de Kerstman ook nog langskomt maar wees gerust! Je lijstje voor de Secret Valentine hoef je pas na de kerstdagen in te vullen!

Anders aan deze swap is de moeilijkheidsgraad en het budget!

De kerst en zomer swap zijn met een budget van € 35,- exclusief aangetekende verzending een stukje duurder dan de Valentine en Halloween swaps hier in Wonderland!

Ook de inhoud van je pakje is anders bij deze swaps! Bij de zomer en kerst swaps moet je namelijk echt een hele box maken met goodies en boeken en bijpassend bij het thema!

Deze ronde is het dus geen grote goodie grabbelbox!

Je hebt dus een budget van € 25,- voor een boek en Valentijnskaart! Je mag er eventueel ook nog Valentijns lekkers bij doen! Dit is echter niet verplicht! Wel moet je deze ronde net als in de andere rondes alles in thema verpakken en verzenden! Dus wederom wens ik mooie pakjes te zien!

Nog even alle regeltjes na lezen?

In de originele post vind je precies wat deze swap inhoudt en misschien herken je jezelf wel in mijn verhaaltje daar! Neem dus vooral even een kijkje hier: Secret Valentine Book Swap 2019!

Meedoen?

Dan kun je bij dit bericht of het originele een reactie plaatsen en lid worden van de Facebook groep!

Let er wel op dat je in de juiste terecht komt want er zijn bloggers geïnspireerd geraakt door mijn swaps en gebruik van verschillende swap groepen en dus zijn er meerdere te vinden!

Door op de afbeelding hiernaast te drukken kom je in de juiste groep of zoek hem op door te zoeken naar Secret Valentine Book Swap 2019!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment